Menegon

Lorentz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2014
2.058
3.442
83
Arkadaşlar yeni bir tedaviye başladım. Daha önceki tedavilerimde hep gonal f kullanıyordum. Bu tedavide farklı bir doktor farklı bir protokol uyguluyor . Her gün 3 toz 2 şu olacak şekilde kalçadan menegon iğnesine başladım. Bugün 2. Ignemi vuruldum ve hala diğer kalçamin ağrısı geçmedi. Üzerine oturamıyorum o tarafa doğru yatamıyorum. Yarın ağrıyan kalcamdan olacağım 3. Ignemi. Nasıl dayandınız siz acıya. Yürürken bile gözümden yaş geliyor

Tedavin hayırlı olsun.

Ben de ilk tedavimde menegon kullanmıştım. Bende ağrı olmamıştı. İğneden sonra yapılan yeri bir süre ovarsan belki ağrın olmaz.

Her iki tarafta da ağrın var mı? Bugünkinde yoksa ağrıyan tarafta iğne sinir hücrelerine yakın bir yere mi yapıldı acaba?

Geçmiş olsun

Her iki tarafta da var. Igneyi olduğum günün sabahı felçli gibi kalkıyorum yataktan bacaklarımı sürüye sürüye. Off çok canım yanıyor şuan

Ben de ilk tedavimde menegon kullandım. 1 toz 1 su şeklinde vurdum ve dehşet acılar çektim. Çünkü vurulan yer sertleşiyor morarıyor 2 gün sonra aynı yere gelince mahvediyor. Kan bile akıyor hatta bir konu açmıştım hemşireye kızmıştım ama bu iğne pek çok kişide bu etkiyi yapabiliyormuş öyle ki yatakta sağdan sola dönemiyordum. Tavsiyem vurduktan sonra kıpırdamayın ve derin derin nefes alın ki dağılsın

Herkeste aynı etkiyi yapmıyor. Kullanan kişilerle konuşuyorum çoğu sorunsuz geçirdik diyor. Cok şaşkınım.

Herkeste aynı etkiyi yapmıyor. Kullanan kişilerle konuşuyorum çoğu sorunsuz geçirdik diyor. Cok şaşkınım.
Milleti takmayın herşey herkeste farklı mesela benim rahim filminde canım acımadı ama çok kötü anlatanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…