Erkek İnfertilitesi Menenjit azosperm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba benimde eşim menenjit geçirmiş çocukken ve morfoloji = ama azospermi yok. size yardım edebilmeyi çok isterdim. inşallah çözüm bulursunuz.

Evet nihayet gören biri oldu bizimde azosperm diye şimdi 1 hareketli 2 hareketsiz sperm goruldu.3. tup bebege başlıyoruz. umudum var hâlâ

Allah yardımcınız olsun inşallah tutar kolaylıkla hamile kalırsınız. eşim aylarca hastanede yatmış 82 doğumlu o zamanlar salgın varmış onun koğuşundaki tüm çocuklar ölmüş ama eşim o dönem hala anne sütü emiyormuş doktorlar o sayede kurtulduğunu söylemiş. ama üroloğumuz morfoloji bozukluğunun buna bağlı olabileceğini söylüyor. bir boş gebelik geçirdim. keçi boynuzu kaynatmıştım eşime o zamanlar sayıyı falan çok arttırmıştı. birde son okuduğum yabancı araştırmalar gün aşırı erkeğin boşalması gerektiğini böylece yeni sperm üretimini arttıracağını söylüyor. aklınızda olsun. şimdi eşim et kısıtlı yiyor gün aşırı boşalıyor ve çoban çökerten ve keçi boynuzu kaynatıyor bende geçen ay soan bu ay incir kürü yapıyorum.hala olmazsa yaza doğru bizde tüp bebek deneyeceğiz. Allah sizede tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.

Allah yardımcınız olsun inşallah tutar kolaylıkla hamile kalırsınız. eşim aylarca hastanede yatmış 82 doğumlu o zamanlar salgın varmış onun koğuşundaki tüm çocuklar ölmüş ama eşim o dönem hala anne sütü emiyormuş doktorlar o sayede kurtulduğunu söylemiş. ama üroloğumuz morfoloji bozukluğunun buna bağlı olabileceğini söylüyor. bir boş gebelik geçirdim. keçi boynuzu kaynatmıştım eşime o zamanlar sayıyı falan çok arttırmıştı. birde son okuduğum yabancı araştırmalar gün aşırı erkeğin boşalması gerektiğini böylece yeni sperm üretimini arttıracağını söylüyor. aklınızda olsun. şimdi eşim et kısıtlı yiyor gün aşırı boşalıyor ve çoban çökerten ve keçi boynuzu kaynatıyor bende geçen ay soan bu ay incir kürü yapıyorum.hala olmazsa yaza doğru bizde tüp bebek deneyeceğiz. Allah sizede tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin.
amiiin tüm isteyenlere inşallah. sperm sayınız kaç acaba

Benim esimde 10 yaşlarında geçirmiş menenjit ölümden dönmüş. 1milyon sperm varken varikosel amaliyati oldu ameliyattan sonra 0 a düştü. 2 kez tese ameliyatında sperm bulunamadı. şimdide 1 aktaRdan bi karışım kullandık. ve 1 hareketli 2 hareketsiz sperm çıkışı olmuş.böle şeylerin ise yaramiycagini düşünüyödü. tekrar çıkış görünce şuan sigarayı da bıraktı. bakalım çok yorulduk artık 9 yıldır mücadele ediyoruz.yani merakım acaba menenjit den sorun olunca çocuk sahibi olmamız imkansız mi olcak. bu durumda olup ta hamile kalanlardan yorumlar duymak istiyorum.sizin boş gebeliğiniz bile benim için bir umut oldu

Sperm sayimiz 19 milyon ama hepsi esimin deyimiyle yamuk. harekette iyiydi. sizi cok iyi anliyorum. tup bebek icin bile riskli bir durumumuz var suan zaten ekonomik olarak hazir degiliz.
ben 2 kez özelde yaptırdım ama pişmanım şimdi devlet hastanesine başladık. evet çok ilgilenmiyo olabilirler. müşteri gibi değil hasta gibi davranıyorlar.amaçları para değil yani.ve herşeyi araştırıyolar.

Back
X