- 19 Ekim 2023
- 37
- 14
- 8
- 35
- Konu Sahibi aysimaada55
Hanımlar merhaba daha öncede konu açmıştım gecikmem vardı gebelik testlerim çok çok çok silik çizgi ile umutlanmistim sonra kan testi verdim ama maalesef negatif 18agustosta adet olmam lazımdı o tarihlerde afedersiniz peceteye gelen lekelenme karın ağrısı vs oldu buda şüphelenmem için bı nedendi gecikmenin 8. Günü kan verdim ama bişey yok sonrasinda 12. 13. Günlerde test yaptım yine aynı çok çok çok silik yani zor görünüyor şekilde ve bugün adet gecikmesinin 17. Günü doktora gidiyorum sabah ama kimi izinde kimi ameliyatta diye tek doktor var sıra alamıyorum randevu zaten yok kaldim ortada zaten hiçbir belirtimde yok artık ona emin oldum ama kaldım ortada şöyle ki benim 2 sene önce amh değerim 0.11 çıkmıştı ve erken menepoz dediler apar topar tüp Bebek yaptırdık korktuk çünkü ama tutmadı zaten şimdi amh kaç bilmiyorum çok uzun zamandır da doktora gitmedim tedavi vs bir çok şey denedim olmayınca olmuyor dedim bıraktım. Mart ayında 9 gün gecikmeyle adet olmustum yani korkum şu menepoza girmiş olabilir miyim ? Yaşayan varmı bu şekilde korkuyorum da bı yandan yaşım 35