MENİNGOMYELOSEL (sipina bifida)

ilknur07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
75
1
86
Antalya
Ben aralık ayında 5. Buçuk aylık Bebeğimi enseninde kese olduğu için erken doğum yaptım.
Şimdi yeniden 4 haftalik hamiyim bu durumu yaşayan anneler 2. Bebeğinizin de böyle rahatsızlığı oldu mu? Yoksa normal bir bebek olarak mı doğdu? Ne olur yardim

Bende ocak ayinda 20 haftalikken kaybettim malesef afp yuksekti 2,55 ozaman doktoruma sordugumda her hamilelik farklidir bir kere olmus olmasi hep olacagi anlamina gelmez her yumurtanin spermin kalitesi farkli olur demisti yardimci olabildigsem bi nebze

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrica 2 yasinda bi oglum var cok sukur gayet saglikli. Gorumcem de ilk kizini benim gini kaybetti simdi iki tane aslan gibi cocugu var

Ayrica 2 yasinda bi oglum var cok sukur gayet saglikli. Gorumcem de ilk kizini benim gini kaybetti simdi iki tane aslan gibi cocugu var

Çok teşekkür ederim böyle şeyler duymaya çok ihtiyacım var.

Biliyorum cok zor ben hala atlatamadim ustelik yeniden hamile kalma fikri bile cok korkutuyo. Icinizi ferah tutun canim doktorumun dedigi bisey var dogacak cocuk ucurumdanda atlasan dogar eger dogmatacaksa kendini pamuklara sarsan nafile. Umarim Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip eder.

Haklısın aslında. Allahım bunu reva görmüş demekki. Inşallah bu Bebeğimi alırım kucağıma çok istiyorum ve cok korkuyorum yine aynı şey olur diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok mu başka başına böyle şeyler gelen yardım edin lütfen

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.be n de şubatta 6 aylik Turner sonucu bebeğimi normal doğumla kaybettim.siz de takdir edersiniz ki acisi gitmiyor.sizin gibi ben de yeniden bebek istiyorum.siz e doktor ne zaman yapabilirsiniz dedi.ne kadar süre zarfında hamile kaldiniz.hamilelik ten önce doktorunuz testler istedi mi.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun.be n de şubatta 6 aylik Turner sonucu bebeğimi normal doğumla kaybettim.siz de takdir edersiniz ki acisi gitmiyor.sizin gibi ben de yeniden bebek istiyorum.siz e doktor ne zaman yapabilirsiniz dedi.ne kadar süre zarfında hamile kaldiniz.hamilelik ten önce doktorunuz testler istedi mi.

Acisi asla geçmiyor. Ben 40 im çıktı korunmadim. Çünkü bebeğim olsun çok istiyordum. Doktorum 3 ay korun dedi. Aralıkta doğum yaptım 22 Şubat adetim di gelmedi. Yine doktorumun verdiği sürede kendisi oldu. Ilac olarak ben dogumdan beri folik asit ve elevit kullanıyorum. Başka test falan istemedi. Bu illetin tek sebebi folik asit eksikliği. Peki senin bebeğinin nesi vardı? O neyden kaynaklanıyormus?

Turner rahatsizligi kizlarda görülen genetik olmayan eksik kromozom rahatsizligi.tesadüfen döllenme esnasinda oluyor.hic bir nedeni olmayan bir rahatsizlok

ben 41yasindayim lisede çocuğum var.hic düşünmeden kazara hamile kaldim.ve çöl mutlu olduk.eşim çok sevindi.derken 6aylik kanama ve ölü doğum.hayatinin en kötü günü

Yarin doktor randevu aldim.tekrar bebek istediği söliyecem.bakalim ne diyecek çok istiyorum cook.inşallah bana umut verir.yaşimdsn dolayı...tekrar olur mu soracam.

Yarin doktor randevu aldim.tekrar bebek istediği söliyecem.bakalim ne diyecek çok istiyorum cook.inşallah bana umut verir.yaşimdsn dolayı...tekrar olur mu soracam.

Inşallah inşallah ben daha 23 yaşımdayım. Ilk Bebeğimdi nasip olmadı. Şimdi umudum 2. Bebeğim inşallah sağ salim alırım kucağıma. Yaşında bişey yok demet Akalın 46 yaşında doğurdu ;)

Rabbim yardimcin olsun.çok gencsin inaniyorumki saglikli bir bebegin olacak.ve bu güzel haberini de duymak isterim

Rabbim yardimcin olsun.çok gencsin inaniyorumki saglikli bir bebegin olacak.ve bu güzel haberini de duymak isterim

Amin. Allah razı olsun. Yazarim burdan görürsünüz inşallah

Back
X