Menisküs

Merhaba bende 2. Derece menisküs var ama ameliyatlik bsi yok dendi çok ağrı çektim 1 sene olacak neredeyse ilaç krem vs.Kemik iliği ödemi de ayak bilegimde oluştu o çok daha beter bsi çok ağrısı var 6 aydan önce de gecmiyomus yuruyemiyorum yaptırmadigim şey kalmadı sülük hacamat bitek iğne araştırıyorum şimdi.Cok geçmiş olsun

Merhaba bende 2. Derece menisküs var ama ameliyatlik bsi yok dendi çok ağrı çektim 1 sene olacak neredeyse ilaç krem vs.Kemik iliği ödemi de ayak bilegimde oluştu o çok daha beter bsi çok ağrısı var 6 aydan önce de gecmiyomus yuruyemiyorum yaptırmadigim şey kalmadı sülük hacamat bitek iğne araştırıyorum şimdi.Cok geçmiş olsun
Merhaba size de geçmiş olsun.Benimde önce 2.derecedendi sonra yüklenince yırtılmış.Diz güçlendirici egzersizler yapın diziniz için ayağınızın üstüne basmanıza gerek yok hem o hareketlerde.Bende de ödem kıkırdağa da zarar vermiş dinlenme dışında bir tedavi yok gibi sanki benim menisküsle birlikte ameliyatta iltihabı boşalttılar ama tekrarlar dedi doktor birde bende ekstra romatizma durumu var o yüzden hangisi neye sebep oluyor bilemedim

Allah yardımcımız olsun size de çok çok geçmiş olsun.İnsan şaşırıyor ne yapacağını ne edeceğini.Yasam kalitem yerlerde zaten yürümek ızdırap kilo aldım şubattan beri yatmaktan işin kötü yani prof bile mr a bakıp dolorex verip yolladı şaka gibi yani şimdi tekrar doktor araştırıyorum ama boşa zaman ve para kaybı

Allah yardımcımız olsun size de çok çok geçmiş olsun.İnsan şaşırıyor ne yapacağını ne edeceğini.Yasam kalitem yerlerde zaten yürümek ızdırap kilo aldım şubattan beri yatmaktan işin kötü yani prof bile mr a bakıp dolorex verip yolladı şaka gibi yani şimdi tekrar doktor araştırıyorum ama boşa zaman ve para kaybı
çok iyi anlıyorum sizi. Umarım bir çaresini bulursunuz.Kemik iliği ödemi konusunda doktorlarında sanırım çok bilgisi yok evet

Çok teşekkür ederimm inşallah sizde biran önce toparlarsiniz.Allah düşman başına vermesin çok zor

Back
X