Aşılama Menogon kullanan arkadaslar yardmc olurmsunuz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

armila85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
44
0
86
Kocaeli
arkdaslar menogon kullanıp hamile kalanlar varmı lutfen bana bıraz umut verın cnm sıkıldı beklemkten

bende yeni başladım ama ilk ayda kalan olmuş inşaallah bizde kalırız rabbim isteyen herkese versin

ben menogon kullandım ilk ay olmadı ama ikincisinde hamile kaldım moralde çok önemli inanın ve morallerinizi yüksek tutun

bende kullandım ılk ayım dı bu olmadı zaten catlatma iğnesini vurdurmamıştı bugun sordugumda yumurtanın kalıtesını begenmemişimir dedı şok oldum cok uzgunum şu anda

canım canın hiç sıkılmasın sabır çok önemli tedavimizde bende daha önce kullandm 13 günde filan büyüdü yumurtam çatlatma ignesinden sonra kendimize bıraktı olmadı şimdide göbekten gonal f vurdum 15 gün 2 günde fostimon yapıcam aşılama olucam yarın randevum rabbim emeklerimizi zayi etmesin tez vakitte göndersin meleklerimizi

evet arkadaşlar sabır çok önemli bende kullandım bu ilaçtan 4 kutu hemde dozları gittikçe artarak bende pkos var ve yumurta gelişimi durmuştu o yüzden doktorum ilave olarak bunu vermişti bide kanamam olmuştu benim sanırım dozları hep o yüzden arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…