Menogon kullanan var mı?

ALTIN86

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
827
4
296
Bursa
kızlar geçen ay ilk kez klomen kullandım ama hamilelik oluşmadı. bu ay tekrar kullandım ama bu sefer de yumurtam gelişmedi. doktor da menogon verdi günde 1 tane 5 gün kullanacağım. kullanıp hamile kalan var mı? bi de bu ilacın raporu oluyormuş. çıkartan var mı? raporla kaç paraya geliyor bu ilaç ve kaç kutu alınabiliyor? yardımcı olursanız sevinirim :16:

kızlar geçen ay ilk kez klomen kullandım ama hamilelik oluşmadı. Bu ay tekrar kullandım ama bu sefer de yumurtam gelişmedi. Doktor da menogon verdi günde 1 tane 5 gün kullanacağım. Kullanıp hamile kalan var mı? Bi de bu ilacın raporu oluyormuş. çıkartan var mı? Raporla kaç paraya geliyor bu ilaç ve kaç kutu alınabiliyor? Yardımcı olursanız sevinirim :16:

bende menogon kullanıyorum canım ama rapor işini bilmiyorum ben özel bir muayenehaneye gidiyorum mecburen kendim almam gerekiyor rapor çıkartmak için devlet hastenesinde yaptırman gerekli çok uğraştırdıklarını biliyorum ayrıca menogon diğer yumurta geliştirici ilaçlara göre daha uygun bir fiyatta ben iki kutu alıyorum 7 yada 8 tane vuruluyorum sonrada çatlama iğnesi pek yardımcı olamadım sanırım ama genede cevap vermek istedim:16:

Back