Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kullandım bi etkisi olmadı klomen daha güzel etki gösteriyordu.ben memnun kalmadım ....
iğnesi varmı bilmiyorum ama ben hap olarak kullandım çok güzel gelişim sağlıyordu ama menogon hiç bir işe yaramadı en azından bende inşallah tedavinde istediğn sonucu alır bebişine kavuşursun...
amin canım Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sevdiklerinin acısıyla sınamasın.Valla ben düzgün bi doktora denk gelemedim canım hep para tuzağı bu son gittiğim doktora ilaçlar tahliller ve bir muayne parası 900tl verdim ilaçda bi işe yaramadı klomen daha çok işe yarıyordu dedim onu deneriz bidahaki ay dedi aşılama dedim bakarız dedi böyle saçma sapan bi yerdeyim anlıyacağım 1.5 yıldır tedavi oluyorum ama daha bir arpa boyu yer alamadım yerimde sayıyorum saorunum kimine gire polikistik over kimine göre bişey yok böyle işte...
bu kaçıncı doktor değiştirmem hep aynı birinin dediği diğerini tutmuyor.özele gidiyorum hep iyi ilgilensinler diye bi sefer devlet hastanesine gittim sorun ne demeden tahlillerime rahim flmime bakmadan direk tüp bebeğe yolladı saçma sapan şeyler işte bu iş insanın pskolojisini çok bozuyo sinirlerini yıpratıyor. maddi manevi çökertiyor.Gerçi işe yarasada kat kat fazlasını vermeye razıyım ama boşa gidince üzülüyorum kolay kazanılmıyo biliyorsun...Rabbim ol derse olur inşallah nasip eder.sende güzel sonuçlar alırsın canım...