Menogon kullananlar

3 sefer menogon kullandım günde 150lik ama istenen boyuta getirmedi hep iptal oldu tedavim gonalf ye başladım bu ay çok iyi sonuç verdi

iğnesi varmı bilmiyorum ama ben hap olarak kullandım çok güzel gelişim sağlıyordu ama menogon hiç bir işe yaramadı en azından bende inşallah tedavinde istediğn sonucu alır bebişine kavuşursun...

iğnesi varmı bilmiyorum ama ben hap olarak kullandım çok güzel gelişim sağlıyordu ama menogon hiç bir işe yaramadı en azından bende inşallah tedavinde istediğn sonucu alır bebişine kavuşursun...

insallah canim ya bu benim 2.ci catlatma ignem 2 hafta sonra belli olacak ama ben yinede korkuyorum bide hap verdi yine oda duphaston ALLAHIM EN KISA ZAMANDA HAMILE KALMAYI NASIP ETSIN OLMAYAN HERKESE

amin canım Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sevdiklerinin acısıyla sınamasın.Valla ben düzgün bi doktora denk gelemedim canım hep para tuzağı bu son gittiğim doktora ilaçlar tahliller ve bir muayne parası 900tl verdim ilaçda bi işe yaramadı klomen daha çok işe yarıyordu dedim onu deneriz bidahaki ay dedi aşılama dedim bakarız dedi böyle saçma sapan bi yerdeyim anlıyacağım 1.5 yıldır tedavi oluyorum ama daha bir arpa boyu yer alamadım yerimde sayıyorum saorunum kimine gire polikistik over kimine göre bişey yok böyle işte...

cok haklisin bide doktor iyi olacak belki bi baska doktora gidersen daha verimli sonuc alirsin dualarim seninle bende 8 aydir falan tedavideyim hep igne kullandim yani kevgir gibi oldum anla yani ben adet olamiyodum sorunum belli acikcasi insallah bunda tutarda yarabbim yüzümüze güler ama ne olursa olsun umudumuzu kaybetmeyelim olurmu pozitif olmamiz gerek

bu kaçıncı doktor değiştirmem hep aynı birinin dediği diğerini tutmuyor.özele gidiyorum hep iyi ilgilensinler diye bi sefer devlet hastanesine gittim sorun ne demeden tahlillerime rahim flmime bakmadan direk tüp bebeğe yolladı saçma sapan şeyler işte bu iş insanın pskolojisini çok bozuyo sinirlerini yıpratıyor. maddi manevi çökertiyor.Gerçi işe yarasada kat kat fazlasını vermeye razıyım ama boşa gidince üzülüyorum kolay kazanılmıyo biliyorsun...Rabbim ol derse olur inşallah nasip eder.sende güzel sonuçlar alırsın canım...

amin insallah hepimize versin canim saglikla insallah seni anliyorum ama dayanacagiz istiyorsak eger insan zorlaniyor ama sitedeki arkadaslara danis belki yasadigin sehirde iyi bir doktor önerirler hepsi bir olmazki yada imkanin varsa hic ugrasma tüp bebek dene benim doktor gerek yok dedi gitmedik oyüzden

banda gerek yok dediler maddi açıdan sorunum yok çok şükür bilemiyorum biraz bekleyeyim diyorum.Siteden kızlarla msnden paylaşımlarda bulunuyoruz zaten dedim ya kısmet canım Rabbim nasip eder inşallah...

slm asi ne yapiyon nasilsin??? ben cok yogunum canim yaaa.. 2 hafta sonra ancak rahatlarim o zaman bol bol görüsürüz. haberlerini bekliyorum

merhaba doktorum bana da menogon 75 verdi günde bir tane kullanacağım...Henüz yeni başladığım için işe yarayıp yaramaması konusunda bişey diyemeyeceğim...İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsun..en kısa zmanda bebelerimize kavuşalım...

merhaba bende ikği kutu kullandım yani on tane adından da oovitrella çatlaatma iğnesi vuuldum bakalım şimdi adet günümü bekliyorrum ayın 22 sinde adet göemem gerekiyorr inşallah olmam ama işe yarıyor menogon çünkü baya geelişmiş benim yumurtalarım dr. öle dedi cnm hayırlısı haakkımızda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…