• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama menogon kulllanan arkadaslar yardım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

karamelek-07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
661
3
96
42
Antalya
slm arkadaslar ben bu ay 2.asılama ıcın star verdım bu sefer menogon 75 lık ıgne
kullanıcam dr.um ıster kalcadan ıster gobekten yaptırabılırsın dedı
aksamustu saatlerde olacagı kalcadan yaptırmak sorun olacak gobekten yapayım dedım ama ılacların ıcınde uygun enjektor yok eczanedede satılmıyormus onlardan
sızler nasıl kullandınız yazabılımısınız sımdıden tesekkurler

menogonu bende kullandım ama kalçadan
göbekten kullanıldığını hiç duymadım menogonun

canım sakın yapma göbekten
doktoruna tekrar sor dalgınlığına gelm,ştir puregon diye söylemiştir belki..
çünkü ben kalçadan zorlandığım için soprmuştum doktoruma göbekten de olur mu dedim hayır demişti
aman dikkat et sağlık herşeyden önemli

kızlar tesekkur ederım cevaplarınız ıcın
nurdan arkadasımın dedıgı gıbı sanırım dalgınlıgına geldı
cunku ılacı oncekı gun yazmıstı hangı ılac oldugu aklında kalmamıstır

rabbım hepımızın kucagını doldursun ınsallah

bende menogon başladım ama kalçadan yapılıyor siz kaç iğne yaptırdınız ya bana dr önce 4 dedi sonrada 5 gün yap dedi perşembe dr gidecem bakalım .bu iğnenin haricinde bir krem , folikasit ve çatlatma iğnesi daha yazdı . hakkımızda hayırlısı inşallah herkes muradına erer.kaydirigubbakcemile3

bende menogon başladım ama kalçadan yapılıyor siz kaç iğne yaptırdınız ya bana dr önce 4 dedi sonrada 5 gün yap dedi perşembe dr gidecem bakalım .bu iğnenin haricinde bir krem , folikasit ve çatlatma iğnesi daha yazdı . hakkımızda hayırlısı inşallah herkes muradına erer.kaydirigubbakcemile3

canım banada 5 gun yaptır dedı carsamba sonuncusunu yaptırcam persembe sabah e2 tahlılı yaptırıp ogleden sonrada dr.a cıkıcam kontrol edecek bana menogon ve catlama ıgnesınden baska bırsey yazmadı belkı sadece bu ılaclara rapor cıkıcak dıye bılmıyorum
aynı gunlere gelıyor tedavımız ama benım yumurtalar bıraz gec buyuyor ılk asılama19.gun
yapılmıstı bakalım bu ne zamana denk gelecek

melek evet aynı tarıhlere denk geliyoz senle . 2 ekimde regl olmuştum ben.inşallah iyi olur. seninde ilkmi acaba.benim ilk çocuk evlenince ilk ayda olmuştu ama şimdi olmuyor işte allah gönlüne göre versin canım buradan haberleşiriz.

canım ya ne tahlili yaptıracan sen . ben sabah iğne olacak 5.yi akşamda 18,30 da dr gel dedi tahlil bişey demedi bana

bende bu iğneleri kullanıyorum 4. aşılamam yapıldı şimdi beklemedeyım rabbım herkese hayırlı sağlıklı bır evlat nasip eder inşallah

melek evet aynı tarıhlere denk geliyoz senle . 2 ekimde regl olmuştum ben.inşallah iyi olur. seninde ilkmi acaba.benim ilk çocuk evlenince ilk ayda olmuştu ama şimdi olmuyor işte allah gönlüne göre versin canım buradan haberleşiriz.

evet canım benımde ılk bebegım 2 yıl once kendılıgınden bır gebelık olustu ama kurtaj oldum kalp atımı durdugu ıcın mayısta ılk asılamam tutmadı sımdı 2. olacak hayırlısıyla

canım ya ne tahlili yaptıracan sen . ben sabah iğne olacak 5.yi akşamda 18,30 da dr gel dedi tahlil bişey demedi bana

tatlım bu e2 denılen bır tahlıl yumurta gelısımını takıp ıcın sanırım tahlıle gore doz yeterlı mı dıye bakıcakmıs oyle dedı kendılerı

bende bu iğneleri kullanıyorum 4. aşılamam yapıldı şimdi beklemedeyım rabbım herkese hayırlı sağlıklı bır evlat nasip eder inşallah

asılaman tutar canım ınsallah

Merhaba arkadaşlar bende iki ay gonal f den sonra bu ay menogona başladım yumurtalar büyürse bu ay aşılama olacağım inşallah (MENOGONLA HAMıLE KALANLAR LÜTFEN YAZIN ) Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar bende iki ay gonal f den sonra bu ay menogona başladım yumurtalar büyürse bu ay aşılama olacağım inşallah (MENOGONLA HAMİLE KALANLAR LÜTFEN YAZIN ) Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

canım ben 3. asılamayı yaptırdım pazartesı yıne menogon kullandım 7 gun 13. gun asılamam yapıldı ınsallah bu sefer tutar

Merhaba arkadaşlar bende iki ay gonal f den sonra bu ay menogona başladım yumurtalar büyürse bu ay aşılama olacağım inşallah (MENOGONLA HAMİLE KALANLAR LÜTFEN YAZIN ) Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

canım bursada hangi merkeze gidyorsun cok merak ettim.......birde menagonun cok fzala etkisi olmadığı için puregon kullanıldığını duymuştum.............:umursamaz:

arkadaşlar bende menogon kullandım herşeyim yolunda gitti tabiki doktorunda çok büyük önemi engüzeen iisini o bilir demi inş seneye evliliğimin ve yaşımın süresi dolunca sigortadan faydalanarak tüp bebeğe geçicez doktorum ankarada gerek olanl şekilde psikolojimide düzeltti ama eşimin sperm sayısı 12milyon du yıkanınca 5 milyon kaldı ve bu yüzden aşılamanın 11.günü adet gördüm tabi hiç üzülmüorum herşey rabbimin işi varsa ben çok memnunum ismini verebilirim
:asigim:

Back
X