Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, menogon ignelerin 25 derecenin altinda saklanacagini soyledi eczaci yani dolapta saklamaya gerek yok dedi. Emin olamadim buzdolabina mi koysam. Bilgisi olan var mi
Ben menogon ve cetrotide i sifonyerin gözüne koymuştum bişey olmamıştı sanırım sende öyle yap istersen güneş görmeyen dolabın içine koymak mantıklı gibi
Eczanede hep disardan veriyorlar ama ev sicak oldugu icin rafta sakladim. Kendi konumda sorayim menogon bas agrisi yapiyor mu. Sanki tek tarafli bi agri ve gozumu bile agirlastiriyor
Eczanede hep disardan veriyorlar ama ev sicak oldugu icin rafta sakladim. Kendi konumda sorayim menogon bas agrisi yapiyor mu. Sanki tek tarafli bi agri ve gozumu bile agirlastiriyor
Ben Antalya da yaşıyorum. Bana da eczacı dolaba koyun dedi, iğne yapmadan 10 dk önce dışarı çıkar oda sıcaklığına düşsün dedi. Cetrotide için. Ben de dolaba koydum.