Menogon

eda5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
539
361
303
Ankara
Merhaba, menogon ignelerin 25 derecenin altinda saklanacagini soyledi eczaci yani dolapta saklamaya gerek yok dedi. Emin olamadim buzdolabina mi koysam. Bilgisi olan var mi

Ben normal oda ya koymuştum reçetesin de de öyle yazıyo hatırladığım kadarıyla dolaba koymaniza gerek yok bence eczacinizi dinleyin

Tesekur ederim. cetrotide in da recetesinde oda sicaklig yaziyor ama baska bi eczaci dolapta saklamaniz daha uygun demisti o yuzden tedirgin oldum

Tesekur ederim. cetrotide in da recetesinde oda sicaklig yaziyor ama baska bi eczaci dolapta saklamaniz daha uygun demisti o yuzden tedirgin oldum
Ben menogon ve cetrotide i sifonyerin gözüne koymuştum bişey olmamıştı sanırım sende öyle yap istersen güneş görmeyen dolabın içine koymak mantıklı gibi

Ben buzdolabının yumurta konulan yerine koydum bunu hem doktorum hem eczacım söyledi Odada helede bu yaz sıcağında hayır

Bu tedavideki birçok iğne gibi menogonda soğuk zincir yani dolapta saklanması gereken bir iğne.cok dikkatli saklayin

Eczanede hep disardan veriyorlar ama ev sicak oldugu icin rafta sakladim. Kendi konumda sorayim menogon bas agrisi yapiyor mu. Sanki tek tarafli bi agri ve gozumu bile agirlastiriyor

Eczanede hep disardan veriyorlar ama ev sicak oldugu icin rafta sakladim. Kendi konumda sorayim menogon bas agrisi yapiyor mu. Sanki tek tarafli bi agri ve gozumu bile agirlastiriyor
Eşim kullanıyor canım. Böyle bir şikayeti olmadı.

Ben Antalya da yaşıyorum. Bana da eczacı dolaba koyun dedi, iğne yapmadan 10 dk önce dışarı çıkar oda sıcaklığına düşsün dedi. Cetrotide için. Ben de dolaba koydum.

Back
X