Ilk genckizlik gunlerimden beri kilolu olmak bende takintidir baskalarina belki yakistirabilirim ama kendime asla ..menopoz geldi catti :) ve arkadaslarimdan duydugum soz hic farketmeden 10 kilo aldik oldu ..bunlari duyan ben kara kara dusunur menopoza kadar fazla 3 - 4 kiloyu vermeyle ugrastim ugrastim dediysem hayatim boyunca hep kontrollu yemisimdir yani kontrolu elden birakmadim
Zencefil zerdecal tarcin yogurt karisimi bende o kadar etki etti ki tatli yeme aliskanligim % 80 azaldi cunku fazlaliklarim hep tatli yuzundendir.metbolizmamin hizlandigini ve inceldigimi farkettim tabi yuruyuslerimin de etkisi var bunda..yani menopoza girmis biri olarak 3 kilo verdim bu benim icin yeterli..
Buraya neden boyle birsey yaziyorum diye soranlariniz olacak tabii ama gercekten birseyleri basarabilmek istiyorsak bunu cani gonulden istemeli azimli kararli olmali...menopozlu arkadaslara da tavsiyem asla anlatildigi gibi abartilacak bir durum degil hatta rahatlik ozgurluk ve kendini yeniden bulma diyebilirim ..olumsuzluklarina gelince arasira minik ates basmalari ve ergenlikteki gibi alinganliklar ve ofke patlamalari diyebilirim ama bunlarla da basetmek kisinin kendi elinde :)
( burası daha cok okunuyor diye buraya yazdim affola)