menopur iğne kullanan var mı ????????

fatmaibo

duam belli...
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
24
5
6
kızlar merhaba pkolu olarak bu ay ilk kez dr kontrolünde klomen kullandım, bugün 14.günüm ve 13 mm büyüklüğünde yumurtalarım, dr um pek umutlu konuşmadı açıkçası bu ay için adet olunca tekrar gitcem klomene ek olarak menopur iğne kullanalım dedi. aranızda menopur kullanan var mı fiyatı ne kadar pahalı sanırım dmi, bir de faydasını gören var mı ??????

Ben bu ay menopur kullandım 7gun tek doz sonra yumurta kontrolüne gittim ama yumurtalarim tepki vermedi 3gundurde 2doz 150mg vuruluyorum bugün gittim yıne aynı tepki yok doktoruma sordum o da şaşırdı büyük ihtimal iğnelerin etkisi azalmış bozuk olabilir yoksa bu dozda olması gerekiyordu dedi şimdi 3gun daha kullanıp gidicem ama pek umut yok

hadi yaa inşallah tepki verir canım ben de adet olmayı bekliyorum normalde yarın günüm ama ben 28 günde adet olmadığım için muhtemelen 10-15 gün daha bekleyecem. bu iğneler de tepki vermezse başka napcaz bilmiyorum sen klomen kullanmışmıydın daha önce ona nasıl tepki vermişti yumurtaların ?? bir de menopur u ne kadara aldın cnm ?

Klomen kullandım 4 ay kullandım ama ilk ay işe yarı yumurtalar büyüdü ama hamilelik olmadı daha sonra onada tepki vermedi bi dahaki ay tekrar denicez iğneleri bakalım ne olucak bugün yine gidicem yumurta kontrolum var iğnelerin tanesi 222lira normalde ama ben SSK ya yazdiriyorum 2kutuya 148 lira verdim raporla aliyosun zaten iğneleri rapor hakkında 3 kereymis ben 2 kere rapor çıkarttım hakkım bitince nolcak bilmiyorum

Oww çok da pahalıymış ya ben özele gidiyordum cnm bakalım benim nasıl olcak ama bi yandan da diyorum bu iğne ilaçla vakit kaybetmek yerine aşılama yaptırsak doğrudan nasıl olur acaba

Oww çok da pahalıymış ya ben özele gidiyordum cnm bakalım benim nasıl olcak ama bi yandan da diyorum bu iğne ilaçla vakit kaybetmek yerine aşılama yaptırsak doğrudan nasıl olur acaba
Aşılama yapılacağı zamanda bu iğneleri kullaniyosun zaten çünkü yumurtaları hazırlamaları gerekiyor bugün gittim büyüme olmuş yumurtalarda devam edeceğiz daha bakalım nolcak 16milimi gecene kadar devam dedi doktorum inşallah hepimizin dualarını Rabbim kabul eder

inşallah cnm bi an önce biz de anne olalım.

SIZE BIR SORUM OLACAK BENIM OVERLERIM KOTU DUSUK OVER REZEVR VAR BENDE AMH 0,07 CIKTI YASIM 33 DOKTORUM TEDAVI PROTOKULUMU SOYLE ONERDI MEME KANSERINDE KULLANILAN BIR ILAC VARMIS YAN ETKISI YUMURTA BUYUTMESI MENEPUR DU GALIBA ISMI 5 GUN BUNU KULLANACAGIZ 5 GUNDEN SONRA IGNELERE GECECEZ DEDI BIRDE BU 3 DENEMEM OLACAK 2 SI TARNSFER OLDU DEGERLER SAGLIKSIZDA OLSA 1,26 -3,28-7,4-9,43 CIKMISTI SONRA NISAN AYINDA PARCA HALINDE KANAMAM OLDU BAYAGI COK HOCAM BIRDE BANA TARLUSAL ADETIN 14 GUNU BASLA DEDI BENIM ADETLERIM DUZENLI NEDEN BASLA DEMIS OLABILIR SIZCE GORUSLERINIZ BENIM COK DEGERLI MENEPOR KANSER HASTALARINDA MEME KANSERINDE KULLANILDIGI DOGRUMU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…