Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ifade ne anlam içeriyor ?
Bnde menstral kaptan gebe kaldın sandımKizlar ikinci çocuk için niyetlendik rabbim nasip etti
regl sonrası soğan kürü yaptım 6 gün
eşim 3 gün kadar keciboynuzu kürü içti
folik asit kullandık eşinizle beraber
ve en önemlisi her ilişki sonrası spermler çikmadan hemen adet kabıni yerleştirdim onunla uyudum vs ertesi gün duş aldım bunu her ilişkide yaptım .sonra adetim gecikti dedim piskolojik herhalde ama sonra test yaptım ve çift çizgi
Amuda kalkıp uyumam mümkün olmayınca bunu denedim demekkiBnde menstral kaptan gebe kaldın sandım
Onu yapmanıza gerek varmıydı zaten giden gider siz istediğiniz gibi tutun isterseniz amuda kalkıp uyuyun
Doktorlar bu yöntemi mi öneriyorAmuda kalkıp uyumam mümkün olmayınca bunu denedim demekki
Şöyleki aslında yumurtlama tahminim biraz zor oluyordu bir kaç doktorda bu yüzden öneriyor bu yöntemi çünkü spermin canlı kalma süresi 2 gün ama yumurta böyle değil o an rahmin içinde bulunan spermler orda olunca Belkide döllenme daha kolay olacaktır ki bende merak ettim denedim ve oldu yillarca bebek isteyen insan var belki bir faydam olur diye yazdım inanın yoksa çokta mantıklı gelmiyor okuyunca yapınca ama bu başka bişey![]()
Yani insanlar hamile kalmak için neler deniyolar belki denemek isteyen ve faydasını görecek olan insanlar vardır buradan yazdım inanın çevreme soyleyemem bile burada bile değişik tepkiler alıyorumDoktorlar bu yöntemi mi öneriyor
2 gün canlı kalma süresi de heralde menstural kaptaki süreyi kastetmiyorlar demi?
Ayyy saçmalamanın böylesiiiiBu yazımı yıllarca yada aylarca bebek isteyen ve deneyip olamayanlar için paylaşıyorum belki bunu denerler ve olur .Ayrıca yurt dışında bunu öneren bir çok doktor varmış :)
Kizlar ikinci çocuk için niyetlendik rabbim nasip etti
regl sonrası soğan kürü yaptım 6 gün
eşim 3 gün kadar keciboynuzu kürü içti
folik asit kullandık eşinizle beraber
ve en önemlisi her ilişki sonrası spermler çikmadan hemen adet kabıni yerleştirdim onunla uyudum vs ertesi gün duş aldım bunu her ilişkide yaptım .sonra adetim gecikti dedim piskolojik herhalde ama sonra test yaptım ve çift çizgi