Menstural kapla gebe kaldım

Bnde menstral kaptan gebe kaldın sandım

Onu yapmanıza gerek varmıydı zaten giden gider siz istediğiniz gibi tutun isterseniz amuda kalkıp uyuyun

Bnde menstral kaptan gebe kaldın sandım

Onu yapmanıza gerek varmıydı zaten giden gider siz istediğiniz gibi tutun isterseniz amuda kalkıp uyuyun
Amuda kalkıp uyumam mümkün olmayınca bunu denedim demekki
Şöyleki aslında yumurtlama tahminim biraz zor oluyordu bir kaç doktorda bu yüzden öneriyor bu yöntemi çünkü spermin canlı kalma süresi 2 gün ama yumurta böyle değil o an rahmin içinde bulunan spermler orda olunca Belkide döllenme daha kolay olacaktır ki bende merak ettim denedim ve oldu yillarca bebek isteyen insan var belki bir faydam olur diye yazdım inanın yoksa çokta mantıklı gelmiyor okuyunca yapınca ama bu başka bişey

İlk fışkırmadaki giden spermler ulaşıyorsa ulaşıyor geri gelenlerin dölleme ihtimali zaten yok neyse siz öyle hamile kaldınız sanmaya devam edin

Doktorlar bu yöntemi mi öneriyor
2 gün canlı kalma süresi de heralde menstural kaptaki süreyi kastetmiyorlar demi?

Doktorlar bu yöntemi mi öneriyor
2 gün canlı kalma süresi de heralde menstural kaptaki süreyi kastetmiyorlar demi?
Yani insanlar hamile kalmak için neler deniyolar belki denemek isteyen ve faydasını görecek olan insanlar vardır buradan yazdım inanın çevreme soyleyemem bile burada bile değişik tepkiler alıyorum

Ayyy saçmalamanın böylesiiii

Yok artık. Hamile kalmanızın o kapla bir ilgisi yok.

bebişiniz hayırlı olsun ama bu konuyla ‘altıma koyduğum yastıkla hamile kaldım’ demek arasında bir fark yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…