menu konusunda çok çok acil yardım

Cinarefeninannesi

çınar efe_alya naz
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2007
5.238
36
156
38
Ankara
arkadaslar cuma gunu 3 aile bırden gelıcek mısafır olarak yarın akşamdan ıkramlarımı hazırlamam lazım benım duşundugum menu bu şekılde ekleme ve çıkartma yapabılırım bırde kurabıyede karar veremedım ne olur yardımcı olun

milföy hamurundan gul böreği
patates salatası
ıslak kurabıyemı yoksa mantar kurabıyesımı karar veremedım
piremit pasta
hoşgeldın çikolato topları
bol susamlı tuzlu çıtır kurabıye

arkadaslar cuma gunu 3 aile bırden gelıcek mısafır olarak yarın akşamdan ıkramlarımı hazırlamam lazım benım duşundugum menu bu şekılde ekleme ve çıkartma yapabılırım bırde kurabıyede karar veremedım ne olur yardımcı olun

milföy hamurundan gul böreği
patates salatası
ıslak kurabıyemı yoksa mantar kurabıyesımı karar veremedım
piremit pasta
hoşgeldın çikolato topları
bol susamlı tuzlu çıtır kurabıye

yardımcı olmak isterim benim fikrime göre kurabiye yerine poğaça tarzı birşey yapabilirsin mayalı poğaçalar genelde çay ile ikram edildiğinde tatlı kurabiyelerden daha çok yeniliyor milföy hamurundan gül böreği hiç duymamıştım güzel olur mutlaka piramit pasta ve çikolata topun yeterli bence tatlı olarak

çok tesekkurler cnm ben börek olcagı ıçın poğaça yerıne kurabıye yapıyorum zaten cnm

merhabalar bence çok hoş bir mönü olmuş. daha ne olsunmuş :34: bence mantar kurabiye yerine ıslak kurabiye yap. ben olsam onu tercih ederdim. aslında kısırda çok güzel olurdu diye geldi aklıma şimdi... umarım iyi bir ağırlama olur :54:

evet cnm mılfoyu onlar gelmeden önce atıcam zaten patates salatasınıda yarın yapıcam ohhh hemen vakıt gecsın mısafırler gelsın bıtsın rahatlayım ya.okadar çok mısafır gelıyorkı hala sıtresı atlatamadım:))

Back
X