menüme yorum yapmak isteyen? :)

mathsdaisy

minikare
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
1.203
1.162
333
35
Merhaba kızlar burada açtığım önceki konumdan çok güzel şeyler çıkmıştı. Şimdi yine bir menü hazırladım olup olmadığını söyler ve değerli fikirlenizi paylaşırsanız mutlu olurum çok teşekkürler şimdiden :)
Sebzeli köfte şiş (domates ve patlıcan)
Sebzeli bulgur pilavı
Soğan halkası& patates kroketle sunulacak
Firinda zeytinyağlı biber dolması
Havuç ve mor lahana taratoru
Barbunya pilaki
Börek
Tatlı olarak da dondurmayla beraber haşhaşlı revani ♥♥♥

Yine salatayı unutmuşum :) gavurdağ salata var birde

Menün çok güzel görünüyor, afiyetle yiyin inşallah.
Ben sadece patates kroket ile soğan halkasını yakıştıramadım menüye. Çünkü diğer her şey özenle hazırlanmış mis gibi ev yemeği havasındayken, onlar çok fast food'a kaçmış. Patates kroket yerine basit bir patates salatası yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
Şimdiden ellerine sağlık, sofranızın muhabbeti bol olsun :KK52:

Menün çok güzel görünüyor, afiyetle yiyin inşallah.
Ben sadece patates kroket ile soğan halkasını yakıştıramadım menüye. Çünkü diğer her şey özenle hazırlanmış mis gibi ev yemeği havasındayken, onlar çok fast food'a kaçmış. Patates kroket yerine basit bir patates salatası yapsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
Şimdiden ellerine sağlık, sofranızın muhabbeti bol olsun :KK52:
Hmm haklısın aslında. .patates çanaklari yaparim belki.ana yemegin yaninda garnitur olsun istiyorum çünkü.
Ayıptır sorması kimin için. Bu arada afiyet olsun:KK24:
Sagol canim gel beraber de olsun :) esimin is arkadaşları ve aileleri için. Ilk kez gelecekler tanışmak için :)

Patates çanakları iyi fikir canım, hani böyle hazır alınmış fritöze atılmış gibi olmasın, yoksa patates en sevdiğim garnitür, her türlüsü makbuldür patatesin :KK72:Canım çekti vallahi :KK53:

Patates çanakları iyi fikir canım, hani böyle hazır alınmış fritöze atılmış gibi olmasın, yoksa patates en sevdiğim garnitür, her türlüsü makbuldür patatesin :KK72:Canım çekti vallahi :KK53:
Evet patates candır her yemeğin yanina da gidebilir tamamdir o zaman :)

menüyü çok tuttum ellerine sağlık şimdiden. bnce patatesler kroket olarak kalsa daha iyi olur çocuklar veya bnm gibi fast food sevenler için çok iştah acıcı hem de sofrada farklı bi tarz olur senin isteğin tabi afiyet olsun:KK52:

menüyü çok tuttum ellerine sağlık şimdiden. bnce patatesler kroket olarak kalsa daha iyi olur çocuklar veya bnm gibi fast food sevenler için çok iştah acıcı hem de sofrada farklı bi tarz olur senin isteğin tabi afiyet olsun:KK52:
teşekkür ederim mesajlarınızı daha şimdi gördüm kusura bakmayın :)

Harika bir menü hepsi birbirinden güzel,ellerine sağlık.

teşekkür ederim :)

Back
X