Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastahaneye gitmene gerek yok ki yarın bi sağlık ocağına gidip gebelik için kan verebilirsin. İkinci çizgi evet görünüyor testinin markası ne ve kaç dakika içinde çıktı 2. ÇizgiSilik cikti ama hamilemiyim acaba randevu bulamiyorum
Koy yerindeyim sağlık ocağı yapmiyorHastahaneye gitmene gerek yok ki yarın bi sağlık ocağına gidip gebelik için kan verebilirsin. İkinci çizgi evet görünüyor testinin markası ne ve kaç dakika içinde çıktı 2. Çizgi
Hemen cikti hnimo yaziyo amaKoy yerindeyim sağlık ocağı yapmiyor
Teste göre hamilesiniz. Yarın sabah kan verin inşallah test doğrudurHemen cikti hnimo yaziyo ama![]()
Bu testler güvenilir değil canım özellikle bu kadar silik çizgilerle. Bence 2 gün sonra tekrar test yapıp koyulaşmış mı diye bak acele etmeSilik cikti ama hamilemiyim acaba randevu bulamiyorum
Nerede yaşıyorsunuz acaba bu durum kötü olmuşKoy yerindeyim sağlık ocağı yapmiyor
Hastaneye gitsen de bir işe yaramaz ki doktor da kan testi isteyecek randevuya gerek yok sen direkt sağlık ocağına git kan ver. Belki vardır belki yalancı pozitif göstermiştir testSilik cikti ama hamilemiyim acaba randevu bulamiyorum
Bizim burda sağlık ocağı yapmiyorHastaneye gitsen de bir işe yaramaz ki doktor da kan testi isteyecek randevuya gerek yok sen direkt sağlık ocağına git kan ver. Belki vardır belki yalancı pozitif göstermiştir test
Bizim burda sağlık ocağı yapmiyor
Acile gidip kan veren üyeler varmış bi şansınızı deneyin benceKöydeyim tekirdaginbilmiyorum gittim yapılmıyor dedi randevuda bulamıyoruz