• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meraba hocam biz ikinci aşılamayı düsunuyoruz daha başarılı bir sonuç için ne yapmamızı onerirsinz

umutlu_44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
238
40
38
31
Daha once bir asilama uygulandi fakat asilamadan onceki ay tedawi gayet basariliydi ama asilama yaptirdigimiz ay doktorum catlatma ignesini degisti we olusan uc yumurtam catlamadi ve ben yaklasik bir yil once over kisti ameliyati oldum cikolata kisti idi ve sol yumurtaligimin yarisi alin adetlerim we hormon duzeyim gayet normal bilgilerinizi ve onerilerinizi paylasirsaniz sewinirim

Daha once bir asilama uygulandi fakat asilamadan onceki ay tedawi gayet basariliydi ama asilama yaptirdigimiz ay doktorum catlatma ignesini degisti we olusan uc yumurtam catlamadi ve ben yaklasik bir yil once over kisti ameliyati oldum cikolata kisti idi ve sol yumurtaligimin yarisi alin adetlerim we hormon duzeyim gayet normal bilgilerinizi ve onerilerinizi paylasirsaniz sewinirim
Merhabalar :yumurtalık kisti operasyonu yumurtalık rezervini azaltan bir durumdur. Yumurtalık rezerv tayininde kullanılan en hassas metodlar ;ultrasonografi ile ıle sag ve sol yumurtalıktakı antral follıkul(3-9mm capındakı yumurta kesecıklerını saymak) sayımı yapmak ve kanda AMH (antımullerıen hormon ) bakmaktır. fsh hormon duzeylerı de yumurtalık rezervını gösteren bir diğer hormondur. fsh duzeylerı 10 mlU/ml nin üstüne cıktıkca over rezerv azalmasına işaret etmektedir.Bu operasyon gecırmenız tuplerde yapısıklık yapabılecegınden rahım -tup fılmınızı kontrol etmekte yarar var .Esınızın sperm testını de gördukten sonra tum bu unsurları degerlendırerek yolunuz belırlenmelı.( asılamada basarı sansı yuksek degıldır. Yumurtalık rezerv dusuklugunuz var ıse asılama sıze zaman kaybettırebılır)
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back