Merak eden arkadaşlar vardı!!!

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
31
Arkadaşlar gittim alttan muayene etti doktor yumurtalıkların gayet iyi dedi adet olmayacaksn o belli ama gebe gibi durmuyorsun dedi kan tahlili istedi büyük ihtimalle yok yani :(

Arkadaşlar gittim alttan muayene etti doktor yumurtalıkların gayet iyi dedi adet olmayacaksn o belli ama gebe gibi durmuyorsun dedi kan tahlili istedi büyük ihtimalle yok yani :KK43:
Ayy cnm blli olmaz kırmızılar gelmedikçe ümit var derler kaç gün geçmişti snn? Bnde bunu duycm dye gitmyrm bi türlü doktora

13 gün geçti benim Ya bana dediği doktorun yumurtlamamşsn bu ay yani adet olmamışsn adet olacak gibi de durmuyorsn dedi alttan bakınca anlıyorlar ya ama gebelik de yok gibi dedi hormonlar da normal cıkmıştı 1 hafta once bi başka doktorun testinde şimdi yarın tkrr gtcm bklm

13 gün geçti benim Ya bana dediği doktorun yumurtlamamşsn bu ay yani adet olmamışsn adet olacak gibi de durmuyorsn dedi alttan bakınca anlıyorlar ya ama gebelik de yok gibi dedi hormonlar da normal cıkmıştı 1 hafta once bi başka doktorun testinde şimdi yarın tkrr gtcm bklm
13 gün çokmuş hakkaten kaç çıktı beta 1 hafta önce peki cnm ? Bnde bundn korkuyorum yaa gdemiyorum bi türlü doktora o yüzden :(

21 nde yaptırdım ayın 1.20 cıktı bakalım bugün ne diyecek doktor öğlen 1 gibi gidecegm

Arkadaşlar gittim alttan muayene etti doktor yumurtalıkların gayet iyi dedi adet olmayacaksn o belli ama gebe gibi durmuyorsun dedi kan tahlili istedi büyük ihtimalle yok yani :KK43:
benim adetim de bir hata geçikmişti alttan baktı rahmin kalınlaşmış adet olmadığınından kese tipi bişi var ya adet öncesi olur yada dış gebelikte demişti.Anlayacağın hamilelik aklından bile geçmedi.kan verdim hgc 9 çıkmıştı yani başlangıcıymış meğer :)

benim adetim de bir hata geçikmişti alttan baktı rahmin kalınlaşmış adet olmadığınından kese tipi bişi var ya adet öncesi olur yada dış gebelikte demişti.Anlayacağın hamilelik aklından bile geçmedi.kan verdim hgc 9 çıkmıştı yani başlangıcıymış meğer :)
Ama bana o tarz bişey demedi sadece adet olmaksa yumurtlama olmamış 1.5 ay adet gözükmüyor ama gebelik gibi de durmuyor dedi 14 gün oldu bugün hormon testi istedi gecen vermiştim başka bi doktora bişey cıkmadı normaldi bakalım bugün neler olacak dün kan verdim hormonlar için yine hic yaşamadığım şeyleri yaşadım diyorum taktılar hormonlarıma sinirden gülüyorum

Ama bana o tarz bişey demedi sadece adet olmaksa yumurtlama olmamış 1.5 ay adet gözükmüyor ama gebelik gibi de durmuyor dedi 14 gün oldu bugün hormon testi istedi gecen vermiştim başka bi doktora bişey cıkmadı normaldi bakalım bugün neler olacak dün kan verdim hormonlar için yine hic yaşamadığım şeyleri yaşadım diyorum taktılar hormonlarıma sinirden gülüyorum
anlarım canım benimde adetler düzensiz sol yumurtalığım tembel biraz hormonlarda bişi yok ama

Benim yumurtalıklarda sağlam gayet iyi kist Vs yok peki gebelik olacaksa alttan anlaşılıyor mu geç döllenme de olsa

Benim yumurtalıklarda sağlam gayet iyi kist Vs yok peki gebelik olacaksa alttan anlaşılıyor mu geç döllenme de olsa
benim anlamadı işte dış gebelik yada adet öncesi olabilir dedi o anki duruma kan verince gebelik başlangıcı olabilir dedi

Anladım umuyorum benim de oyle olur bakalım artık bugün. Neler duycm ister istemez insan üzülüyor tabi bişey daha sormak istiyorum sizde yaptırmşssnz hormon testi atıyor A değeri 5-10 arası olmalı senin 7 diyelim bu değerler içinde olunca düşük denir mi buna yani

Anladım umuyorum benim de oyle olur bakalım artık bugün. Neler duycm ister istemez insan üzülüyor tabi bişey daha sormak istiyorum sizde yaptırmşssnz hormon testi atıyor A değeri 5-10 arası olmalı senin 7 diyelim bu değerler içinde olunca düşük denir mi buna yani
sanmam verilen aralıkta ise neden sorun olsun? mesela ben bazen kan değerlerime baktırıyorum, demir üst sınır 170 bende 280 çıkmış doktor anormal bir şey yok diyor.ama bazen triodit th3 galiba üst sınır diyelim 15, benim 13 üst değere yakın çıkmış kontrol edelim diyor.her ay kan veriyorum üst değeri geçtimi geçmedimi diye.Galiba sınırlara yakın değerleri takip ediyorlar.

İşte oyle aralıkdan uzan yada cok yakın bi değerim yoktu bi hafta once hatta tanı olarak da adet düzensizliği saptanmamştr diye cıktı bakalım değişen bişey olmuş mu

senin için hayırlısı olsun içini ferah tut önemli bir sorunun olduğunu sanmam her kadında olabilecek dönemsel bir durumdur geçicidir.tez zamanda güzel haberler alırsın inşallah :)

21 nde yaptırdım ayın 1.20 cıktı bakalım bugün ne diyecek doktor öğlen 1 gibi gidecegm
İnş yükselmiştir canım normalde 0,1 fln çıkıyomuş snn yne yüksek çıkmış şans var gbi inş güzel haberler alırsn :)

Back
X