Merak ediyorum bi bakarmısiniz

Yolk sak önemli bi şey sanırım çünkü doktor onu görünce bebeğin oluşuyor merak etme dedi tabi ben kalp atısını duyana kadar rahat etmiyom salı gittim bu salı tekrar gidecem
Tabiki yolk sac çok önemli boş gebelik olup olmadıgı anlaşılıyo bende ebeyim zaten dr.ma ilk sordugum şey yolk sac'ı görüyomusunuz oldu hatta kenarda c şeklinde bi çıkıntı var o da bebek demişti Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Tabiki yolk sac çok önemli boş gebelik olup olmadıgı anlaşılıyo bende ebeyim zaten dr.ma ilk sordugum şey yolk sac'ı görüyomusunuz oldu hatta kenarda c şeklinde bi çıkıntı var o da bebek demişti Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Siz ebemisiniz peki spiralle ilgili bilginiz varmi ablam icin sorcm onemli bisey

Çok sukurr inşaallah bebeğiminde kalp atışını duyarım o zaman çünkü bi problem olsa doktor derdi demi evet c şeklinde banada gösterdi bebekte burada dedi.

Back
X