P
ppelinn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ppelinn
-
Arkadaşımdan duydugum bişey üzerine erkek arkadaşıma msj attım devam edemeyiz bitsin diye o da aradı tamam dedi.
Arkadaşımdan duydugum bişey üzerine erkek arkadaşıma msj attım devam edemeyiz bitsin diye o da aradı tamam dedi.daha sonra ben tekrar konusmak ıstedm ve nedenını belırttım oda bana sorsaydın ya dedı.arkadaşın senı kurtarmak istemiş dedi.neyse barıstık.be türkiyeye geldm o şuan kıbrısta okuyo hala bıgun aradıgında gene benı sınır ettı bende bı sorun varsa sole bılım bana ugrasamam de dedim.ardından cvp yazdı nıe esprıden anlamıosun benı bıktırma falan dedi.ardından aradm açmadı msj attım tamam hatallıyım dedım ama tık yok.bı aksam msn de hayırdı bu sogukluk dedım ben sana demiştim 2.şans vermem sen hep böle olcaksın çok sabrettim olmadı yenı hayatında mutluluklar dedi.şimdi benım anlamadıgım su:türkıyeye gelceğim gun senı cok sevıyorum dıe msj attı bu.çok da güzel günler geçirdik.ben mutluydm en azından.gerçekten seven bı ınsan bukadar kolay bıtırır mı sizce???ben onun nelerıne sabrettım.bana haksızlık yaptı ona uzuluyorum.sinirlenip 2 mesaj atmam sorun oldu.halbuki benim göz yumdugum nelerı vardı onun.benım gözden kaçırdıgım ne vardı ki....
zaten benım hep endıselerım vardı biteceğine dair cunku bana o guvenı vermıyordu.arkadasımın bana sölediği şey onun erkek arkadaşını sadece bikere o da benle birlikte gördü ve aynı gün içinde ona ben o türkiyeye gidince onu aramam o da bunu biliyor demiş.bende kendımı kullanılıo gibi hissettim haliyle çok sinirlendm.türkiyeye döndüğümde de sadece 2 kere aradı ama 2.sinde bitirdi.aramaz biliyorum aynı anda hem msnden hem faceden sildi nomuda coktan silmiştir.tamam hadı de ki ben hatalıyım ama aradm kabul ediyorum özür dememe ragmen tık yoktu.üstelık msnde konusmasam bittiğini anlamıcaktım allah bilir.bıde yargısız ınfazmı yapmıs oluyorum.offf bahane arıomus ıste değilmi??
evt galiba haklısınız arkadaşlar ama o an çok sinirlendm saçma oldugunu biliyorum ama artık çok geç.ilk ilişki olunca bilemiosun napıcanı.pişmanım şuanda gerçekten.büyük hayal kırıklıgı yasadım.kafam okadar karısık ki anlatamam.olumsuz tarafları düşünmeye calısıyorum olmuyor.ama gerçekten sevmiş olsaydı benim için bişeler yapardı benım kadr ugrasmadı.benı seven bi insanı mı kaybettim yoksa kendimi mi kandırıyorum?şimdi söyleyin bana ben kafamdan nasıl atıcam bu olanları unutucam önerilerinize ihtiyacım varr((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?