P
ppelinn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ppelinn
Arkadaşımdan duydugum bişey üzerine erkek arkadaşıma msj attım devam edemeyiz bitsin diye o da aradı tamam dedi.daha sonra ben tekrar konusmak ıstedm ve nedenını belırttım oda bana sorsaydın ya dedı.arkadaşın senı kurtarmak istemiş dedi.neyse barıstık.be türkiyeye geldm o şuan kıbrısta okuyo hala bıgun aradıgında gene benı sınır ettı bende bı sorun varsa sole bılım bana ugrasamam de dedim.ardından cvp yazdı nıe esprıden anlamıosun benı bıktırma falan dedi.ardından aradm açmadı msj attım tamam hatallıyım dedım ama tık yok.bı aksam msn de hayırdı bu sogukluk dedım ben sana demiştim 2.şans vermem sen hep böle olcaksın çok sabrettim olmadı yenı hayatında mutluluklar dedi.şimdi benım anlamadıgım su:türkıyeye gelceğim gun senı cok sevıyorum dıe msj attı bu.çok da güzel günler geçirdik.ben mutluydm en azından.gerçekten seven bı ınsan bukadar kolay bıtırır mı sizce???ben onun nelerıne sabrettım.bana haksızlık yaptı ona uzuluyorum.sinirlenip 2 mesaj atmam sorun oldu.halbuki benim göz yumdugum nelerı vardı onun.benım gözden kaçırdıgım ne vardı ki....