• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merak ediyorum bir eyler syleyin ne olur:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ppelinn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

ppelinn

Ziyaretçi
Arkadaşımdan duydugum bişey üzerine erkek arkadaşıma msj attım devam edemeyiz bitsin diye o da aradı tamam dedi.daha sonra ben tekrar konusmak ıstedm ve nedenını belırttım oda bana sorsaydın ya dedı.arkadaşın senı kurtarmak istemiş dedi.neyse barıstık.be türkiyeye geldm o şuan kıbrısta okuyo hala bıgun aradıgında gene benı sınır ettı bende bı sorun varsa sole bılım bana ugrasamam de dedim.ardından cvp yazdı nıe esprıden anlamıosun benı bıktırma falan dedi.ardından aradm açmadı msj attım tamam hatallıyım dedım ama tık yok.bı aksam msn de hayırdı bu sogukluk dedım ben sana demiştim 2.şans vermem sen hep böle olcaksın çok sabrettim olmadı yenı hayatında mutluluklar dedi.şimdi benım anlamadıgım su:türkıyeye gelceğim gun senı cok sevıyorum dıe msj attı bu.çok da güzel günler geçirdik.ben mutluydm en azından.gerçekten seven bı ınsan bukadar kolay bıtırır mı sizce???ben onun nelerıne sabrettım.bana haksızlık yaptı ona uzuluyorum.sinirlenip 2 mesaj atmam sorun oldu.halbuki benim göz yumdugum nelerı vardı onun.benım gözden kaçırdıgım ne vardı ki....

Arkadaşımdan duydugum bişey üzerine erkek arkadaşıma msj attım devam edemeyiz bitsin diye o da aradı tamam dedi.

arkadasından duydugun birsey uzerine neden bitirelim diye mesaj attınki kafam karıstı :bbo:

şimdi benım anladıgın eskı sevgılınız turkıyey gelınce size canımlı ccımlı msjlar cekıyor.. sonra turkıyeden ayrıldıgı zamanda sizi sevmedıgını dile getirip ,arkadaslıgını kesıyormu?

biras çocuk oyuncağına dönmüş ..btisin,tamam..
devam,tamam... basit bi neden elbette bekle bence bakalım ararmı?

zaten benım hep endıselerım vardı biteceğine dair cunku bana o guvenı vermıyordu.arkadasımın bana sölediği şey onun erkek arkadaşını sadece bikere o da benle birlikte gördü ve aynı gün içinde ona ben o türkiyeye gidince onu aramam o da bunu biliyor demiş.bende kendımı kullanılıo gibi hissettim haliyle çok sinirlendm.türkiyeye döndüğümde de sadece 2 kere aradı ama 2.sinde bitirdi.aramaz biliyorum aynı anda hem msnden hem faceden sildi nomuda coktan silmiştir.tamam hadı de ki ben hatalıyım ama aradm kabul ediyorum özür dememe ragmen tık yoktu.üstelık msnde konusmasam bittiğini anlamıcaktım allah bilir.bıde yargısız ınfazmı yapmıs oluyorum.offf bahane arıomus ıste değilmi??

Arkadaşımdan duydugum bişey üzerine erkek arkadaşıma msj attım devam edemeyiz bitsin diye o da aradı tamam dedi.daha sonra ben tekrar konusmak ıstedm ve nedenını belırttım oda bana sorsaydın ya dedı.arkadaşın senı kurtarmak istemiş dedi.neyse barıstık.be türkiyeye geldm o şuan kıbrısta okuyo hala bıgun aradıgında gene benı sınır ettı bende bı sorun varsa sole bılım bana ugrasamam de dedim.ardından cvp yazdı nıe esprıden anlamıosun benı bıktırma falan dedi.ardından aradm açmadı msj attım tamam hatallıyım dedım ama tık yok.bı aksam msn de hayırdı bu sogukluk dedım ben sana demiştim 2.şans vermem sen hep böle olcaksın çok sabrettim olmadı yenı hayatında mutluluklar dedi.şimdi benım anlamadıgım su:türkıyeye gelceğim gun senı cok sevıyorum dıe msj attı bu.çok da güzel günler geçirdik.ben mutluydm en azından.gerçekten seven bı ınsan bukadar kolay bıtırır mı sizce???ben onun nelerıne sabrettım.bana haksızlık yaptı ona uzuluyorum.sinirlenip 2 mesaj atmam sorun oldu.halbuki benim göz yumdugum nelerı vardı onun.benım gözden kaçırdıgım ne vardı ki....

arkadaşın seni kurtarmak istemiş?
neden kurtarmak istemiş
şimd yalancı arkadaşın mı sevgilin mi?:uhm:

bıktırırsan bırakır ama burnunu sürt diye.:1ninca: geri döner ama önce şu ilişkinizi kendi kafanızda bi düzene oturtun. yani arkadaşının lafına bakaraktan sevgiline "bitirellim" deme:delphin:

zaten benım hep endıselerım vardı biteceğine dair cunku bana o guvenı vermıyordu.arkadasımın bana sölediği şey onun erkek arkadaşını sadece bikere o da benle birlikte gördü ve aynı gün içinde ona ben o türkiyeye gidince onu aramam o da bunu biliyor demiş.bende kendımı kullanılıo gibi hissettim haliyle çok sinirlendm.türkiyeye döndüğümde de sadece 2 kere aradı ama 2.sinde bitirdi.aramaz biliyorum aynı anda hem msnden hem faceden sildi nomuda coktan silmiştir.tamam hadı de ki ben hatalıyım ama aradm kabul ediyorum özür dememe ragmen tık yoktu.üstelık msnde konusmasam bittiğini anlamıcaktım allah bilir.bıde yargısız ınfazmı yapmıs oluyorum.offf bahane arıomus ıste değilmi??

hiçbirşey anlamadım niyeyse:ecrin_bebek:

seni sileni sende sil canımkaydirigubbakcemile

bu ilşkinin birebir aynısını cok yakın bi arkadaşımda gördüm.sonucu meark ediyosan BıTTı tabikide.çocuk buraya geilnce yılışırdı kıza sonra izmire okula dönünce ayrılırdı kızdan.benm sazan arkadaşımda her defasında affederdi.uzatmaya lüzum yok sil gitsin hayatından.seven insan bunları yapmaz

aynı konu üzerine 3. açtıgın konu bu imiş. diğerlerini okuyunca birz daha netleşti hikayen ama hala tam değilmirmirmirmir

ilk ilişkin oldugundan bu kadar yaralı görüyorsun kendini. onun bilmem kaçıncısıındır o yuzden tınlamıyordur:bbo:

zararın neresinden dönersen kar değil midir? uzun surse idi daha çok yıpratırdı seni.:umursamaz:

arama sorma düşünme . 2 ay da çok şey paylaşmış olamazsınız:1ninca:

yaptıgın hiç bir şeyden pişman olma. iyi ki öyle davranmışsın da su yaratılmışın yüzünü görmüş olmuşsun:teselli:

kesinlikle bitir.
seven insan ağlardı bitirmezdi.
ama eğer o çok haklıysa sen haksızsan ozaman farklı o gurur yapıyordur.
ama 2.şansı veremem demesi demekki fazla havalı şey bu çocuk.
sende ona bi ayrılık mesajı at,tamam bitti gülüm herşey gönlünce olsun hoşçakal yaz.

Bile bile lades demişsin arkadaşım ,
Amam aşkın gözü gerçekten kör gözümüzün önünde bazen neler oluyorda kabul etmiyoruz görmezden geliyorz.Siz gururnuz kırıldığı için,ya da kullanıldığınızı düşündüğünüz için üzülmekte haklısınız ancak ben suçu mu kabul ettiğim halde beni aramıyor diye üzülmemelisiniz zira o zaten aramak istemiyorki( yazdıklarınızdan anlağım bu)
Lütfen kendinizi üzmeyin

seni gerçekten seviyorsa bırakıp gitmeyecektir sabret biraz..................................

bitti zaten.17günmü ne oldu.eminim birini bile bulmustur.tek uzuntum bukadar kolay olmamalıydı ben alttan aldm onu o da aynısını yapabilirdi.bide bana gerçek sevgi sabır ve anlayış ister diodu.ama o anlayısı gösteremiodu.bukadar büyük hayal kırıklıgı yasıcamı düşünemedim maleseff.baya zor olcak bu süreç tabii bundan sonrası da..hadi gururuna yediremedi diyelim ben ona hakaretmi ettim.sevmesem barısmak istermiydim.devam ettirmek istermiydim.elimde kalan kocaman bi sıfır malesef arkadaşlar.bu ilişki benımde kafamı baya karıstırdı sizin gayet normal yani:)

arkadasının lafınla bitirme kararı alman bana mantıksız geldi ilişkide kararlar böyle alınmaz ki arayıp bitirelim sonra vazgectim hadi devam edelim olmaz ,olmamısta zaten bence arayıp sorma o isterse arar zaten

evt galiba haklısınız arkadaşlar ama o an çok sinirlendm saçma oldugunu biliyorum ama artık çok geç.ilk ilişki olunca bilemiosun napıcanı.pişmanım şuanda gerçekten.büyük hayal kırıklıgı yasadım.kafam okadar karısık ki anlatamam.olumsuz tarafları düşünmeye calısıyorum olmuyor.ama gerçekten sevmiş olsaydı benim için bişeler yapardı benım kadr ugrasmadı.benı seven bi insanı mı kaybettim yoksa kendimi mi kandırıyorum?şimdi söyleyin bana ben kafamdan nasıl atıcam bu olanları unutucam önerilerinize ihtiyacım varr:(((((

o bıttı lafı oyle lappadanak soylenmez arkadas ısı ıole olcak ıs degıl o erkek arkadasınla konussaydın ona gore gerekıyorsa bıtırseydın.

evt galiba haklısınız arkadaşlar ama o an çok sinirlendm saçma oldugunu biliyorum ama artık çok geç.ilk ilişki olunca bilemiosun napıcanı.pişmanım şuanda gerçekten.büyük hayal kırıklıgı yasadım.kafam okadar karısık ki anlatamam.olumsuz tarafları düşünmeye calısıyorum olmuyor.ama gerçekten sevmiş olsaydı benim için bişeler yapardı benım kadr ugrasmadı.benı seven bi insanı mı kaybettim yoksa kendimi mi kandırıyorum?şimdi söyleyin bana ben kafamdan nasıl atıcam bu olanları unutucam önerilerinize ihtiyacım varr:(((((

şincik

önceliklezemuszemus
  • onun sana senin ona ulaşacagın her yolu kapatmalısın
  • msn facebook telefon numarası

• telefonda varsa mesajlarını sil
  • resim varsa onları yok et
  • genel bi temizlik yaptıktan sonra
  • kendine yeni uğraşlar edin
  • yazı yaz
  • resim yap
  • bilgisayarla ilgili bilmediğin programları ögrenmeye çalış
  • müzikle uğraş
  • bisiklete bin
  • yürüyüşlere çık
  • ailen varsa onlarla ilgilenmeye çalış. bebek falan varsa onlarla ilgilen onlarla oyun oyna
  • kitap oku. aşk sevgi vs olmasın ama.

Back
X