Merak Ediyorum Ya !!

busem92

5 qn BiLemedin 6 qn ..
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
130
0
96
İstanbul
Birini unutma kararı aldıgınızda ne yaparsınız kızlar ilk önece kafada bitirmek gerekiyor sanırım şimdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

bi insani hayatimdan cikarmaya kararli isem,bi kalemde siler atarim...adini bile unuturum....

onu görmiyecegin ortamlara gir
onun hakkında bilği almaya hiç çalışma
kendine mutlka bir hobi bul.
böyle zamanlarda insanın uğraşacak birşeye ihitiyacı oluyor
onu hatırlatacak herşeyi at.
ama çok seviyorsan bunları yapmak çok kolay olmuyor
ozaman tek çare zaman
zamanının unutturmasını bekliyeceksin.

Birini unutma kararı aldıgınızda ne yaparsınız kızlar ilk önece kafada bitirmek gerekiyor sanırım şimdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

elimde fotoğrafı varsa önce onları yakarım..
sonrada onun bulunduğu ortamlara girmem..

resımlerıne baka baka aglaya aglaya
onu hatırlaya hatırlaya unutmak guzel ama bıraz zor

onun yerıne onun kötu özellıklerını yaz bır kagıda
cırkındı sacları dökuluyordu
arada sınırlenıyordu
sakızı agzından tukurerek cıkarırdı
cahıldı
vs yaz bır kagıda sinirle, yenıden yenıden oku nefret etmen tek caresı

önce msn tlfn fln ne warsa silerim sonra ona ait olan eşyaları yok ederim onunla gttğmz yerlere,onu görceim mekanlara gitmem.onu tanıyan insanlarla bi süre görüşmem yada bnm yanımda ondan bahsetmemelerini sölerim.we sürekli gezer tozar kafamı dağıtmaya çalışırım arkdşlrmla wakit geçiririmki onu düşünmeye fırsat bulamıım

hiç boş vakit kalmasın sana
Çık dolaş işine daha çok yoğunlaş
Öğrenciysen daha çok ders çalış
Zamanla geçer unutursun
Yani demek istediğim o kişiyi düşüncek boş vatin olmasın

msn face senin ulaşabilceğin onun sana ulaşabilceği ne varsa silmekle başla işe, ortak arkadaşlarınızla ya iletişimi kes yapamıyosanda kesinlikle sana haber getirmesinler,haber getiren herkesi de sil at hayatından ben bu acıyla en yakın arkadaşımla iletişimimi kestim,hiçbir şekilde diyaloğa girmemeye çalışonunla ilgili,karşılaşmamaya çalış özellikle karşılaşmaya falan çalışma buraya gir burda kafa dağıt ben öle yapıyorum çünkügamyoncuiremsu işine gücüne ver kendini,sakın ama sakın arama en tehlikeli ve en önemlisi bu,bıçak sırtı gibi bişi yani,ne kadar zorlanırsan zorlan kesinlikle tut kendini iradeli ve kararlı ol,yaşadıklarımdan edindiğim tecrübeler bunlar.

onu hiç tanımadığımı varsayarım.....süper oluyo:)

:lepi::lepi:

büyük tuvaletini yaparken düşün o kişiyi,harbiden bu da süper,önerilen bir yöntem hem dekaydirigubbakcemile3

Eğer severek ayrılmışsam
Kendime bir yada iki gün veririm(ilişkiye bağlı)
Elimden geldiği kadar üzerim kendimi her konuyu aklıma getirip ağlarım sızlarım ve sonra hiçbirşey olmamış gibi devam ederim
Nefret ederek ayrılmışsam eğer(bana karşı yaptığı kötü bişey olursa)
Zaten o an biter ve unuturum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…