- 10 Mart 2016
- 398
- 137
- 103
- 31
- Konu Sahibi Denizhifam
-
Hamilelik belirtisi olabilir canımMerhaba kızlar adetim biteli on gün oldu olmadı benim iki gündür son bu gün daha fazla oldu kasıklarıma kramplar ve belime ağrılar giriyor neden ki acaba yaşayan var mı
Merhaba kızlar adetim biteli on gün oldu olmadı benim iki gündür son bu gün daha fazla oldu kasıklarıma kramplar ve belime ağrılar giriyor neden ki acaba yaşayan var mı
adetin biteli 10 gün olmuşsa canım yumurtlama durumudur büyük ihtimalle.. bebek istiyorsan bugünleri değerlendirmelisin
Yumurtlama dönemi adet bittiğinde ilk 10 gün olmuyor mu?
herkesin periyodu farklıdır.. adet bitiminden değil başladığı günden sayılıyor.. ben bu ay 18. günde yumurtladım geçen ay adetin başlamasından 12. gününde falandı olduğumda.. akıntıyı takip etmek gerekli. soran arkadaşın adeti biteli 10 gün olmuş adeti 5 gün sürmüş olsa ki 2 gün öncesi diyor 13. gününe denk geliyor yani tam yumurtlama zamanında şuan
valla bilmiyordum :) teşekkür ediyorum öğrenmiş oldum.ben telefona program indirdim hep adetten sonraki 4/5 günü gösteriyor.bende herkeste adetten sonra ilk 10 gün önemli sanıyordum
İnsalalh hamile kalırsın canım :) bat ne Zaman belirtilerin var mı?herkesin farklı olabiliyor canım :) rica ederim.. ben de o takvimden indirdim ama onun belirttiği tarihten 2 gün önce yumurtlama oldu :) yani belli olmuyor.. yumurta akı kıvamındaki akıntın başladığında değerlendir mutlaka sonrasında çatlayınca yumurta 24 saat yaşabiliyor spermlerse 72 saat.. o günleri değerlendir ki tutma şansı yüksek olsun.. çatladıktan sonra akıntı kalmıyor.. ben bu ay ovulasyon testi ile kesinleştirdim yumurta oluşumunu ve çatlamasını :)
İnsalalh hamile kalırsın canım :) bat ne Zaman belirtilerin var mı?
Bat ne ki
Ya kızlar ben işte en on gun oncr bıttım 3 gun es geçtik ondan sonra full bebek için çalıştık Eşim dedi ki ilk defa gece lavobaya kalktın dedi . Kasıklarım cok kramp giriyo belime de saplanıyo bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz dimi psikoloojik mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?