Selam hanimlar hemen konuya giriyorum.. Ben normalde yani kendimi yakin gordugum insanlarin yaninda gayet samimi rahat ve sevilen biriyim.. Gelin gorun ki azicik kalabalik bir ortama girince veya tanimadigim insanlarin yaninda cok geriliyorum ve bu hic hos olmuyor maalesef.. Neyse uzatmayayim, bu durumun tek bir istisnasi var: alkol aldigim zamanlarda, rahatlayip oz ve dogal halime donuyorum.. Tam da yakin cevremin yanindaki samimi kisi gibi oluyorum alkol alinca.. Bende alkol bu sekilde guzel bir sekilde etki ediyor :) Not: samimi olmaktan kastim laubali olmak degil.. Hatta alkol aldigimda cevremdeki beni pek tanimayan insanlar, ya sen ozunde ne tatli biriymissin gibi seyler diyorlar.. Iste boyle boyle.. Simdi asil sorun su: benim onumdeki birkac aylik bir surecte egitimle ilgili vs konularla ilgili seminer tarzi etkinliklerim var ve benim icin cok onemli (direkt olarak egitimle ilgili olup resmi seyler degil, bu yuzden samimiyet de onemli) ve bu etkinlerde hep kalabalik insanlarla muhattap olmak durumunda kaliyorum ve diyorum ki keske hep alkol aldigim etki bende kalsa ve rahat olsam.. Tabi ben normalde arada bir alkol aliyorum hatta nadiren.. Surekli alip da bagimli olmak vs zaten asla istemem.. Ee o zaman dusunuyorum acaba diyorum bana alkolun verdigi o rahatlik hissini verebilecek bir icecek veya yiyecek gibi (cay gibi ne bileyim:) ) bir sey var midir acaba (elbette bu seyin legal olmasi gerek, soylememe gerek yok zaten.. Ya sacma geldi belki size ama ne yapayim, caresizlik her seyi sorduruyor iste :) Umarim anlatabilmisimdir, yardimci olacaklar simdiden cok sagolsun..