• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merak ettigim birsey var

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
kizlar aldatildiniz terk edildiniz.. Cok guvendiginiz asik oldugunuz adamdan saglam bi darbe yediniz... Peki askiniz sevginiz o an bitiyor mu ? Hemen Ertesi sabaha ondan tiksinerek uyana biliyormusunuz ? Yani ben mi a.ptalim bitek ? Suan bi dugundeyim ve hala mal gibi kendimi gelinin yerine koyup o ismi lazim degil ile dans ettigimi hayalediyorum.. Ona askla baktigimi felan iste dans sarkimizi felan filan.. Hala seviyorum bi m.yak benim galiba gurur murur yok bende ! Yani sizleri merak ediyorum benden daha agir seyler yasayanlariniz var Askiniz o an bitiyor mu ?

Bir anda bitmiyor tabiki. Ama beni gerçekten sevseydi aldatmazdı terk etmezdi vs diye düşünmeye başlayınca kendiliğin zamanla bitiyor. Düşünmemeye çalış aklına getirme. İlla aklına geliyorsa kötü anıları seç faydası olur canım.

O an tabiki bitmez.kendine zman tani hayal kuruyorsun ama sakin arama o baska denize yol almis sende hayatina bak

Tabi ki hemen bitmiyor. Yerini sirasiyka ozleme, sonra ofkeye, nefrete bırakıyor. Iste o nefret de sondugunde bir bakmissin ki artik ne kafan da ne hayalinde yok. Gerisi tertemiz bosluk..

Sorun sende değil kendine laf söyleme.. Sen güvenmişsin, kalbini açmışsın tüm samimiyetinle. O bunun kıymetini bilememiş aldatmış ve sen de bi boşluğa düştün.
Klasik ama gerçek, zaman diyorum ben.
Özleyeceksin, ağlayacaksın, hayaller, rüyalar..
Bu sürecin hızlanması için yapman gereken tek şey, onu takip etmemek ve iletişime geçmemek. Böyle olunca alışıyorsun ve birgün ona ihtiyacın olmadığını farkediyorsun..

Önce neden neden diye sorgulamaya başlarsın, fena halde için yanar. Aramak istersin ve içindekileri haykırarak söylemek ama yapamazsın tabii, oturur başlarsın hıçkırarak ağlamaya. Böyle böyle aylar geçer ve daha önce neden diye sorguladığın şeyleri artık sorgulamamaya başlamışsındır ve kabulleniş başlar. Son aşama artık umursamamaktır ve bir bakmışsın ki bir gün artık o aklına geldiğinde hiç bir şey hissetmiyorsun. Duruma göre 6 ay ile 3 yıl arasında sürebiliyor son aşamaya gelebilmek... Bıçak gibi kesip atmak ayrı şeydir, tamamen nötr olabilmek ayrı, zaman ihtiyaç var...Sende bir sorun yok yani...

Asik oldugun insani dusununce beyinde bazi hormonlar belli bolgede yogun saliniyomus. Bunlarin bi ömrü varmis kimine gore max 2-3 yil

Su an sogumaman normal ama yillar sonra o kisiden tiksineceksin sana hak etmedigin seyler yasattigi icin

Beyin hep iyi anıları hatırlıyor.
Kötü anları hatırla, sadece son olayı değil, ilişki boyunca seni üzdüğü anları hatırla ve soğu.
Ağlama krizlerini atlattıysan gerisi zamanla yok olacak.

Aşk sevgi bir anda bitmez ama mesela o düğünde ben olsaydım, Allah belasını versin hayallerimi yıktı, şimdi bende düğün hazırlığı yapıyor olabilirdim, nefret ediyorum o pislikten diye hırslanırdim. Asla onunla ilgili guzel hayaller kurmazdim.

Bu gurursuzlukla alakalı birşey değil.
Zaman ile aşılacak bir durum.
O yüzden kendinizi aptal, manyak diye haksızlık etmeyin.
Hiç birşey o kadar kolay unutulmaz, duyguları bir anda bıçak gibi kesemezsiniz.
Ama inşallah unutur ve hayatınıza kaldığınız yerden devam edersiniz.

Öyle nefret ettiriyorlar ki kendilerinden bir süre sonra o nefret duygusu bile kalmıyor..Sadece o kişiye karşı acımasız bir insan oluyorsun.Zamanla geçecek gidecek.Valla kim ne derse desin Aşk acısını unutmak için ilgini başka insanlara kaydırmalısın.Bunlar ; Ailen olabilir,arkadaşların olabilir,sosyal aktiviteler olabilir vee yeni bir sevgili adayı olabilir.Hayatın ne kadar yogun olursa o kadar çabuk unutup vazgeciyosun.. :)

Bende aldatıldım ve terk edıldım o gün.
Hemen unutmadım ama çok güzel unuttum eski kocamın yüreğine saglık dusundugumde aklıma gelen 1 tek güzel anı yok sımdı temiz unutmuşum :)

Sorun sende değil kendine laf söyleme.. Sen güvenmişsin, kalbini açmışsın tüm samimiyetinle. O bunun kıymetini bilememiş aldatmış ve sen de bi boşluğa düştün.
Klasik ama gerçek, zaman diyorum ben.
Özleyeceksin, ağlayacaksın, hayaller, rüyalar..
Bu sürecin hızlanması için yapman gereken tek şey, onu takip etmemek ve iletişime geçmemek. Böyle olunca alışıyorsun ve birgün ona ihtiyacın olmadığını farkediyorsun..
Cok haklisin :( benim hic bir sucuk yoktu vicdanim rahat

Beyin hep iyi anıları hatırlıyor.
Kötü anları hatırla, sadece son olayı değil, ilişki boyunca seni üzdüğü anları hatırla ve soğu.
Ağlama krizlerini atlattıysan gerisi zamanla yok olacak.
O krizleri atlattim cok sukur hatta kendime soz verdigim ve tuttugum tek sey o oldu birdaha onun icin aglamayacagim dedim aglamiyorum da hemen ilgimi baska seylere veriyorum.. 1.5 aydir bi damla goz yasi dokmedim yupppiii :)

kizlar aldatildiniz terk edildiniz.. Cok guvendiginiz asik oldugunuz adamdan saglam bi darbe yediniz... Peki askiniz sevginiz o an bitiyor mu ? Hemen Ertesi sabaha ondan tiksinerek uyana biliyormusunuz ? Yani ben mi a.ptalim bitek ? Suan bi dugundeyim ve hala mal gibi kendimi gelinin yerine koyup o ismi lazim degil ile dans ettigimi hayalediyorum.. Ona askla baktigimi felan iste dans sarkimizi felan filan.. Hala seviyorum bi m.yak benim galiba gurur murur yok bende ! Yani sizleri merak ediyorum benden daha agir seyler yasayanlariniz var Askiniz o an bitiyor mu ?
zamanla unutursun . aşk o an bitmez maalesef

Back
X