Merak içindeyim..

maviningolgesi

Afra Demir
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
553
472
53
arkadaşlar merhaba. Eşimle 5 martta korunmasız iliskide bulunduk. Son regl 19 şubattaydı. Ve yumurtlama günüm tam 5 Marta denk geliyordu. Gerçi belli olmaz bu isler ama benim hiç şaşmıyor 28 günde bir her zaman. Yani bu ayin da 19u olması lazım. Bugün de 19u.. hala gelen giden yok. Merak ettiğim şu; eğer hamilelik varsa bugün Regl olacakmışım gibi kramp ve agri cekiyor olmam normal mi ? Yoksa bu her an reglin geleceğinin kesinatı midir? Şimdiden tesekkurler..

Merhaba, benim de ağrıların olmuştu adet dönemi öncesi ve olmam gereken zamanlarda ama olmadım hamileymişim. Emin olmanın tek yolu test yaptırmak. Adet gününüz geldiyse evde idrar testiyle çıkacaktır veya birkaç gün daha bekleyip adet olmazsanız en garantisi kan testi yaptırmak (şuanda bile bellidir ama hergün kan aldırmak işkence gibi olabiliyor) Umarım istediğiniz gibi olur

Normalde 16 gün sonra falan çıkıyormuş testte. Bugün de 14. Günü. İki gün daha gelmezse direk yapmayı daha sonra da kan testini düşünüyorum pozitif çıkarsa. Hayırlısı olsun çok teşekkürler cevabınız için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…