Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 haftalik gebelikte kese görünebiliyorsa her sey yolunda demektir bence.Kızlar 4 haftalık gebelikte kese boyutu 0.68 normal mi sizce
O keseyi goren dr da bordo berelidir bence4 haftalik gebelikte kese görünebiliyorsa her sey yolunda demektir bence.
Doktor ozel harekatO keseyi goren dr da bordo berelidir bence![]()
Ayyy kızlar yorumunuza çok güldümkonu sahibi arkadaşım keseyi gören bordo bereli doktora sorsaydınız keşke nornal mi diye
![]()
Canım benim öncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıkla al kucağına inşallahNe özel harekatti nede borda bereli bu doktorun söylediği birsey değil benim ilk gebeligim olduğu için tecrübesiz ultrason görüntüsünde oyle yaziyodu sormak istedim bilemezdim alay konusu yapacağınızı
geç döllenme olabilir bi hafta daha bekleyip tekrar kontrole gidin hayırlı olsunSağlık ocağındaki doktor 7 haftalık dedi ozeldeki ddoktor ultrasona aldn kese gercekten var ama o 4 haftalik dedi
Teşekkürler ederimgeç döllenme olabilir bi hafta daha bekleyip tekrar kontrole gidin hayırlı olsun![]()
Cnm sen boşver onları demeki onların doktoru borda falan mışNe özel harekatti nede borda bereli bu doktorun söylediği birsey değil benim ilk gebeligim olduğu için tecrübesiz ultrason görüntüsünde oyle yaziyodu sormak istedim bilemezdim alay konusu yapacağınızı