Merak

Ayyy kızlar yorumunuza çok güldüm 😂 konu sahibi arkadaşım keseyi gören bordo bereli doktora sorsaydınız keşke nornal mi diye 😂😂😂

Ne özel harekatti nede borda bereli bu doktorun söylediği birsey değil benim ilk gebeligim olduğu için tecrübesiz ultrason görüntüsünde oyle yaziyodu sormak istedim bilemezdim alay konusu yapacağınızı

Ne özel harekatti nede borda bereli bu doktorun söylediği birsey değil benim ilk gebeligim olduğu için tecrübesiz ultrason görüntüsünde oyle yaziyodu sormak istedim bilemezdim alay konusu yapacağınızı
Canım benim öncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıkla al kucağına inşallah 😊. Kırdıysam özür dilerim niyetim aslında alay etmek değildi biraz kabalık ettim sanırım kusura bakma lütfen.. 4 haftalık kese çok nadirdir görünme ihtimali ya o yüzden bu şekilde konuştuk.. Ama doktor belki görmüş olabilir doğrudur.. Bu durumda kese boyutu normali nedir bilemiyorum yani kesenin boyutuna takılma.. Ne güzel bebiş yerleşmiş daha ne olsun.. Anormal bir durum olsaydı zaten doktor söylerdi.. Doktorlar çok meraklı zaten hemen olumsuz birşey olduğunda asla ihtimale bırakmazlar kesin olsun olmasın hemen söylerler merak etme..

Öncelikle hayırlı olsun 4 haftalık gebelikte kese gözükmesi ve ölçülmesi büyük başarı çoğu doktor bakmıyor bıle 4. Haftada ultrasona o yüzden arkadaşlar esprılı yazmışlar aslında size yönelikte değil gerçekten helal olsun o doktora görmüş ve ölçmüş 😁
6. Hafta gibi yolk u da görürsünüz hatta belkı kalp atışı bıle duyulabılır

Sağlık ocağındaki doktor 7 haftalık dedi ozeldeki ddoktor ultrasona aldn kese gercekten var ama o 4 haftalik dedi

Back
X