Merak :)

Sinemyusuf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
425
124
103
Mrb arkadaşlar Kasım sonu Aralık başı doğum yapacak hamişler burda mı nasıl geçiyor hamilelik bide cinsiyet öğrendiniz mi :))))

Daha öğrenmedim temmuzun başı doktor randevum 13 haftalık oldum migde bulantim arım hafifliyor ama bu sabah Sarı sarı kustum :( neydi o anlamadım aralıkta olacak doğum inş sizin nasıl geçior ?

Dogum aralikta hamilelik fena degil kizim hamilelikten daha cok zorluyor:)12+3 de dr buyuk ihtimal kiz dedi degisecegini pek sanmiyorum cihaz 4d oldugu icin.saglikli bir surec gecirmek dilegi ile

Daha öğrenmedim temmuzun başı doktor randevum 13 haftalık oldum migde bulantim arım hafifliyor ama bu sabah Sarı sarı kustum :KK43: neydi o anlamadım aralıkta olacak doğum inş sizin nasıl geçior ?
Bende öğrenemedim daha:( benim çok iyi geçiyor hiç bulantım falan olmadı :)

Bende öğrenemedim daha:KK43: benim çok iyi geçiyor hiç bulantım falan olmadı :)

Ne mutlu sana yiyememekten vücut iflas etti bnde ama şimdi iyiyim daha ;)

Bende öğrenemedim daha:KK43: benim çok iyi geçiyor hiç bulantım falan olmadı :)

Ne mutlu sana yiyememekten vücut iflas etti bnde ama şimdi iyiyim daha :KK66:
İlk hamileleğinse o yüzdendir canım ilk de bende öyleydim bide kız çocuğunda çok bulantı olur derler :)

Bakalım ilk hamileliğim canım cinsiyetini bilmiorum daha sağlıklı olsun bnde olayim da gerisi önemli değil ;)

İlk hamileliğim canım Allahtan hayirlisi artık bakalım

İlk hamileliğim canım Allahtan hayirlisi artık bakalım
Aynen canım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin zaten hele bi onu kucağına al hayırlısıyla tüm çektiğin acıları unutursun Rabbim herkese evlat kokusu nasip etsin çok güzel birsey anlatılmaz yani annelik duygusu

Birinci ile arasinda ne kdr olucak benim kizim bana kok sokturuyo iyice bana sardi tam duzeldi derken iyice uctu:)

Kızlar benimde bebişim erkek dedi doktor tabi değişmezse aralık başında doğum olucak ilk bebeğim ve çok şükür sıkıntısız geçiyo hamileliğim:)

Kızlar benimde bebişim erkek dedi doktor tabi değişmezse aralık başında doğum olucak ilk bebeğim ve çok şükür sıkıntısız geçiyo hamileliğim:)
Ay Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde oğlum olur :)

Back
X