merakımı hoşgörün cevap bekliyorum..

EXCADA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2013
292
36
48
Denizli
ya arkadaşlar burda hergün ayrı akla gelmeyecek mantığa sığmayacak problemlerle karşılaşıyoruz..ben yeni üyeyim ama uzun zamandır takipteyim bu formu..sorum şu bu dert yandığımız adamlar düzeliyomu gerçek bir -ADAM-OLABİLİYOMU SONRADAN..PROBLEMLERDEN SONRA NE OLUYO BAYANLAR KAZANIYOMU DÜZELTİYOMU????????????ARAYI BULUP PİŞMAN EDBLİYOMU ÖRNEKLRİNİ BEKLİYORUM İÇİM RAHATLASIN İSTİYORUM...ARTIK GÜNÜMÜZDE BAYANLARIN GÜÇLÜ OLDUĞUNU BU PROBLEM YAŞANAN ERKEK MÜSVETTELERİNİ YENMESİNİ İSTİYORUM...

Düzelmiyor elbette biz burda paylaşarak o anın hırsına yenilmeden doğru kararlar alabilmek için fikir ediniyoruz sadece

yani anlayacağın biz dahabi düzeliyoruz adamlar aynı..........

5 yıldır evliyim ve çevremde gördüğüm tüm örnekleride toplarsak. bir adamı evliliğinin ilk yılı dolana kadar nekadar düzeltirsen sana kardır. 1 yılı geçtikten sonra malesef yontamıyosun. nedemişler ağaç yaşken eğilir. erkeklerde ilk 1 yılda yaş oluyo sonra törpüle dur nafile.

ya arkadaşlar burda hergün ayrı akla gelmeyecek mantığa sığmayacak problemlerle karşılaşıyoruz..ben yeni üyeyim ama uzun zamandır takipteyim bu formu..sorum şu bu dert yandığımız adamlar düzeliyomu gerçek bir -ADAM-OLABİLİYOMU SONRADAN..PROBLEMLERDEN SONRA NE OLUYO BAYANLAR KAZANIYOMU DÜZELTİYOMU????????????ARAYI BULUP PİŞMAN EDBLİYOMU ÖRNEKLRİNİ BEKLİYORUM İÇİM RAHATLASIN İSTİYORUM...ARTIK GÜNÜMÜZDE BAYANLARIN GÜÇLÜ OLDUĞUNU BU PROBLEM YAŞANAN ERKEK MÜSVETTELERİNİ YENMESİNİ İSTİYORUM...

çok hoşsun excada ...olmuyor tabii ki...
eşimden şiddet görüyorum diye yazan kişiye boşan sakın katlanma yazıyorsun,sonra sayfalar sonra bakıyorsun ki konu şuraya akmış:

giyin süslen cilve yap sinirlendirme altan al gözüne hoş görün ricacı ol ruhunu okşa ...

kadın yine kendi kaderine ,kendi odununa razı olarak devam ediyor bence hayatına...

burada kayınvalide sorunu yazan çoğu kimse yazıyor ki nişanlıyken zaten belliymiş durum...

nişanlılar anlatıyor vaz geç yazıyorsun ama seviyoyruuuummmm diyor sayfalar sonra...

adamların ruhu duymuyor ki çoğunlukla ....
ben haftalar sonra anladım ki kadın buraya geliyor esiyor gürlüyor yazıyor belki aglıyor....

bir nevi terapi...adam duymuyor bilmiyor okumuyor kadın kaybetme korkusu ile cilveye,naza,özüre,alttan almaya,yada çekmeye devam ediyor.

ADAM YADA AİLESİ ÖYLECE HÜKMÜNÜ SÜRÜYOR....

SEN DEGİŞMEZSEN KİM DEĞİŞEBİLİR ÖYLECE ,BU HAYATTA SİHİR DİYE BİR ŞEY YOK...

AYY GİDİP YATAYIM ARTIK KOLUM AGRIYOR:))

Burada üye olduğumdan beridir bir sürü konu okudum ,yorum yaptım elimden geldiğince.:68:

En çok sevdiğim bölümdür ayrıca bir derdim var bölümü.:65:

Burada ne aldatmalar, ne aldatılmalar,kavgalar,şiddetler gördü bu deli gönül dermişim :9:

Özellikle aldatma mevzularında boşanmalısın dediğimiz üyelerin bazılarının boşandığını sanmıyorum ben nedense :ssz:

Bir süre ayrı kalın dediklerimizin de ayrı kaldığını düşünmüyorum fazla :44:

Bazı yorumlarımızın askıda kaldığına inanıyorum.

Bu nedenle şiddet,aldatma olan evliliklerin düzeleceğine inanmıyorum.

Kayınvalide sorunu olanlar düzelebilir bir nebze..

Son düzenleme:
düzelmiyor elbette biz burda paylaşarak o anın hırsına yenilmeden doğru kararlar alabilmek için fikir ediniyoruz sadece

yani anlayacağın biz dahabi düzeliyoruz adamlar aynı..........

aklın yolu bir ikimizde aynı şeyleri yazmısız:)) biz daha bi düzeliyoruz ...bayıldım...dümdüz hatunlar klübü:)))

Burada üye olduğumdan beridir bir sürü konu okudum ,yorum yaptım elimden geldiğince.:68:

En çok sevdiğim bölümdür ayrıca bir derdim var bölümü.:65:

Burada ne aldatmalar, ne aldatılmalar,kavgalar,şiddetler gördü bu deli gönül dermişim :9:

Özellikle aldatma mevzularında boşanmalısın dediğimiz üyelerin bazılarının boşandığını sanmıyorum ben nedense :ssz:

Bir süre ayrı kalın dediklerimizin de ayrı kaldığını düşünmüyorum fazla :44:

Bazı yorumlarımızın askıda kaldığına inanıyorum.

Bu nedenle şiddet,aldatma olan evliliklerin düzeleceğine inanmıyorum.

Kayınvalide sorunu olanlar düzelebilir bir nebze..

malum temel fıkrası gibi...hangi birusu,hepisu hepisuuu:)))

arkadaşlarda yazmış değişmez tanıştığındaki adam neyse evlendiğinde daha rahatı oluyorlar ama kadınlar değişiyor bazen iyi bazen kötü yeni evliyim ama söylenenler hep doğruymuş tecrübeden ders almak lazım:1: eşimi çok seviyorum ama işte bazen noluyor ya dediğim oluyor
bazı özellikleri törpülenebiliyor biz ilk tanıştığımızda ben özel günleri falan aklımda tutamam önemsemem dedi ben önemserim dikkat ederim dedim kaldı öyle:3:
bu sene yapıyor yaptı ama eminim seneye bir çoğu unutulacak ama ben odunumu bu haliyle de seviyorum:1:
kadınlar her zaman idare ediyor belik olması gereken bu belki de biz böyleyiz fedakar cefakar türk kadını:1:

değişmiyolar canım değişmiyolar, ben mesala ne bi incelik görürüm ne bi ilgi,ben diyecemde yapacak bişeyleri, kendiliğnden görmedim şimdiye kadar,şuan gebeyim, eşimde işinden dolayı şehirdışında insan merak eder sürekli arar sorar demi yokkkkkkkkkk, bi kere ararsa arar,ne kadar sorumsuzun diyorum umrunda değil, bende çok okudum burda nasıl değiştiririz bu adamları diye ne yaparsan yap değişmiyor, değiştiren ,düzelten varsa bizede yol göstersin bizde deneyelim.

çok hoşsun excada ...olmuyor tabii ki...
eşimden şiddet görüyorum diye yazan kişiye boşan sakın katlanma yazıyorsun,sonra sayfalar sonra bakıyorsun ki konu şuraya akmış:

giyin süslen cilve yap sinirlendirme altan al gözüne hoş görün ricacı ol ruhunu okşa ...

kadın yine kendi kaderine ,kendi odununa razı olarak devam ediyor bence hayatına...

burada kayınvalide sorunu yazan çoğu kimse yazıyor ki nişanlıyken zaten belliymiş durum...

nişanlılar anlatıyor vaz geç yazıyorsun ama seviyoyruuuummmm diyor sayfalar sonra...

adamların ruhu duymuyor ki çoğunlukla ....
ben haftalar sonra anladım ki kadın buraya geliyor esiyor gürlüyor yazıyor belki aglıyor....

bir nevi terapi...adam duymuyor bilmiyor okumuyor kadın kaybetme korkusu ile cilveye,naza,özüre,alttan almaya,yada çekmeye devam ediyor.

ADAM YADA AİLESİ ÖYLECE HÜKMÜNÜ SÜRÜYOR....

SEN DEGİŞMEZSEN KİM DEĞİŞEBİLİR ÖYLECE ,BU HAYATTA SİHİR DİYE BİR ŞEY YOK...

AYY GİDİP YATAYIM ARTIK KOLUM AGRIYOR:))
çok tatlısın ya:)) :9: ben yinede umut ediyorum:16:
Eyer yarın evi ter temiz yapmazsa, SEN haklısın:55:

9 yılda ben eski eşimi değiştiremedim ki boşandım..

hiç bir erkek değişmez nasıl geliyosa sana öylede kalıyor ne kadar uğraşırsan uğraş mücadele et herşeyi dene odun olan odun öküz olan öküz kalıyor...

Hanımlar,
çok güzel yorumlar yapıyorsunuz yüreğinize sağlık fakat bir kuralı hatırlatmam lazım,
forumda bir kelimeyi büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir(örnek: MERHABA) ve bağırmak yasaktır.
Lütfen büyük harfle yazmayalım, imla kurallarına ve Türkçe kullanımına özen gösterelim:34:

İyi paylaşımlar...

aslında olay şu kadınlar genelde en yakın arkadaslarına bile anlatamazlar ama burda kımse bırbırını tanımıyor ve içinden geldiği gbi yazıp dertleşebiliyorsun ha boşanma gbi konular fln ha diyince olacak şeyler değil ama mesela ben burda bı konu paylastım bi öneri geldi uyguladım ıyıde oldu önerile var burda bazen işe yarar bazen yaramaz:D

Canim bencede degistrmeyi basardigin veya basaramadigin seyler, olaya gore degisir.ben esimin rahatsiz oldugum tavirlarini diye diye biraktirdm mesela..ama degistiremedigim seylerde var tabiki.bunlarda buyuk seyler olmadigindan dolayi belli bir zaman gectikten sonra takmamaya basliyacagim.

5 yıldır evliyim ve çevremde gördüğüm tüm örnekleride toplarsak. bir adamı evliliğinin ilk yılı dolana kadar nekadar düzeltirsen sana kardır. 1 yılı geçtikten sonra malesef yontamıyosun. nedemişler ağaç yaşken eğilir. erkeklerde ilk 1 yılda yaş oluyo sonra törpüle dur nafile.

bunu attım hafızaya :1:

Back
X