meraktan catlıycam yardımmm

yaqmurr001

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
1.466
146
363
slm kızlar bu ay korunmadan düzenli ilişkiye girdik dün yumurtlama günümde ama daha önce olmayan bi sancı vardı kasıklarımda belimde bugunde var yürürken bile etkiliyo beni daha önce böle olmamıştı gögüslerimin ucları acıyo hassaslaştı sizce nedir bu yorumlarınızı bekliyorum yardm ltfn hamile bayanlar sizdede olmuşmuydu böyle

slm kızlar bu ay korunmadan düzenli ilişkiye girdik dün yumurtlama günümde ama daha önce olmayan bi sancı vardı kasıklarımda belimde bugunde var yürürken bile etkiliyo beni daha önce böle olmamıştı gögüslerimin ucları acıyo hassaslaştı sizce nedir bu yorumlarınızı bekliyorum yardm ltfn hamile bayanlar sizdede olmuşmuydu böyle

Canim dün yumurtlama günümdu demişsin. Aslinda belirtiler icin cok erken olur eger yumurtlaman dün olduysa.bigunde olmaz o işler öyle. .ama eger erken uumurtladiysan göğüs ucu hassasiyeti dokununca acimasi falan gebelige isaret oluyor cogu zaman.ama kasik cansinin sebebi cok çeşitli sebeplere bagli olabilir.yinede cok beklenti icinde olma.hayal kırıklığı cok kötü oluyor. Insallah erken yumuttlamissindir ve bebisin senledir canim.

Hamile olduğumun belirtisi bende de çok çabuk olmuştu çünkü yumurtlama döneminden önce olmuştu :)
Tebrikler şimdiden sanırım sende hamilesin

daha çok erken bu kadar erken belli olmaz maalesef

zaten insanlar yumurtlama döneminde hamile kalır

daha öncesinde değil diye biliyorum

sen hamile kalmak istiyorsan her belirti sana hamilelik belirtisi olarak gelebilir.

umudu kırmış gibi olmak istemem inşallah düşündüğün gibi hamilesindir.

Canim dün yumurtlama günümdu demişsin. Aslinda belirtiler icin cok erken olur eger yumurtlaman dün olduysa.bigunde olmaz o işler öyle. .ama eger erken uumurtladiysan göğüs ucu hassasiyeti dokununca acimasi falan gebelige isaret oluyor cogu zaman.ama kasik cansinin sebebi cok çeşitli sebeplere bagli olabilir.yinede cok beklenti icinde olma.hayal kırıklığı cok kötü oluyor. Insallah erken yumuttlamissindir ve bebisin senledir canim.

ewt yumurtlama günümdü ama gecen aylar bukadar anlamamıştım yumurtlama günümü bu ay değişikti tabi psikolojikte olabilir umarım hamile kalmışımdır

daha çok erken bu kadar erken belli olmaz maalesef

zaten insanlar yumurtlama döneminde hamile kalır

daha öncesinde değil diye biliyorum

sen hamile kalmak istiyorsan her belirti sana hamilelik belirtisi olarak gelebilir.

umudu kırmış gibi olmak istemem inşallah düşündüğün gibi hamilesindir.

dediğin gibi olabilir belki ben kendimi dinliyorumdur ama sanmıyorum yürürken bile etkiliyo erken yumurtlama oluyormus inş öyle olmuştur saol cvbn ıcın

hamile olup,olmaman konusunda şuan yorum yapıp ne umutlanmanı ne de umutsuzluğa kapılmanı kimse istemez canım..henüz erken..inşallah hissettiklerin doğrudur ve hamilesindir..Allahım hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin..

bu belirtiler yumurtlamada oluyo , gebelik belirtisi diyemeyiz canım. adetin geçince beta hcg yaptır.

bugun aile hekimime gittim anlattım baktı suan bişe diyemiyorum cok merak ediyosan gebelik testti yapalım dedi ama 30da regl olucam cok erken değilmi belli olurmuki yok beklerim dedim hemen çıkarmıkı belki erken yumurtlamışsındır dedi kararsız kaldım yarın gidip test yaptırsammı ama cıkarmıkı sonuç

canım idrar testinden hiç bişey anlaşılmaz
Sen git kan testinden beta hcg ne baktır
Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoz

canım idrar testinden hiç bişey anlaşılmaz
Sen git kan testinden beta hcg ne baktır
Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoz

zaten doktor kan testi yapalım cok merak ediyorum diyosan dedi ama kararsızım ben 30ndu adet tarihim inş olmam ama belli olurmuki hemen agrımda hala var sağ kasıgımda belimde

zaten doktor kan testi yapalım cok merak ediyorum diyosan dedi ama kararsızım ben 30ndu adet tarihim inş olmam ama belli olurmuki hemen agrımda hala var sağ kasıgımda belimde

Beta hcg den belli olur canım
Zaten gebeliğin başlangıcıysa düşük bi rakam çıkıyo ve düşükte olsa o rakam çıktığı için hemşireler müjdeyi veriyor

Bu kadar merak ediyorsan bence gitmelisin
Bende hamile olduğumu öğrendiğimde adetime 12 gün vardı daha
Çok önceden hissettiklerimle hamile olduğumu anlamıştım
Aynı şekilde göğüs ucu hassasiyeti vardı ve kasık-bel ağrısı
Ve tahminimde doğru çıktı ,umarım seninde tahminlerin doğru çıkar :16:

Son düzenleme:

Her ikiside olabilir,benim göğüs belirtilerim olduğu ay gebeliğim vardı,ama ondan öncede aynı belirtileri yaşadığım halde gebelik yoktu..
Bel ağrısı vs,bunlar yaş ilerledikçe değişik bir yer alıyor kadınların gebelik ve adet dönemlerinde.

En iyisi bir test yapmanız,ama iki durumuda beyninize ve kendinize alıştırın derim.

Bu kadar merak ediyorsan bence gitmelisin
Bende hamile olduğumu öğrendiğimde adetime 12 gün vardı daha
Çok önceden hissettiklerimle hamile olduğumu anlamıştım
Aynı şekilde göğüs ucu hassasiyeti vardı ve kasık-bel ağrısı
Ve tahminimde doğru çıktı ,umarım seninde tahminlerin doğru çıkar :16:

beni çok heycanlandırdın karar verdim gidiyorum çıkmazsada üzülmiycem en azından merakım gider suan sağ ayagım cok agrıyor adet olcakmısım gibi bende hissediyorum ama yanlışta olabilir inş senin gibi erkenden ogrenirim inş hamileyidir dua et benim için güzel haberlerle geliyim

Her ikiside olabilir,benim göğüs belirtilerim olduğu ay gebeliğim vardı,ama ondan öncede aynı belirtileri yaşadığım halde gebelik yoktu..
Bel ağrısı vs,bunlar yaş ilerledikçe değişik bir yer alıyor kadınların gebelik ve adet dönemlerinde.

En iyisi bir test yapmanız,ama iki durumuda beyninize ve kendinize alıştırın derim.

yarın gidicem kan testi yaptırıcam çıkmazsada üzülmiycem yani umarım üzülmem inş hamileyimdir

Back
X