Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
belirtiler kişiye göre değişir benim adet günüm gelmeden hep burnum kanamıştı günüm geldiğinde burun kanamalarım durdu ama adet olmadım. doktor hamilelik belirtisi demişti
slm kızlar bu ay korunmadan düzenli ilişkiye girdik dün yumurtlama günümde ama daha önce olmayan bi sancı vardı kasıklarımda belimde bugunde var yürürken bile etkiliyo beni daha önce böle olmamıştı gögüslerimin ucları acıyo hassaslaştı sizce nedir bu yorumlarınızı bekliyorum yardm ltfn hamile bayanlar sizdede olmuşmuydu böyle
dün yumurtlama gününse hamile olman mümkün değil ki, hadi dün tuttu diyelim hiç bir insan evladının bunu anlaması ya da vücudun belirti vermesi mümkün değil. döllenme günü hamilelik belirtisi olur mu? olsa olsa psikolojiktir. zaten daha 1 hafta önce adet olmuşsun. sancı yumurtlama zamanının normal belirtisidir bazı ay olur bazı ay olmaz.