Meral Akşener'den tek cümlelik yorum...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
MHP'de 1 Kasım seçimleri öncesi aday listesi belli oldu. En büyük sürpriz Meral Akşener'in listede yer almaması. Akşener'den danışmanı aracılığıyla tek cümlelik bir yanıt geldi.
Sitene Ekle

MHP'de Meral Akşener'in aday listesinde yer almaması gündeme oturdu. Akşener cephesinden ise neden aday gösterilmediğine dair tek cümlelik bir yanıt geldi.

Gazeteci İsmail Küçükkaya, fox tv'deki Çalar Saat'te Akşener'in danışmanı aracılığıyla illetiği yorumu duyurdu.

Akşener karar için "Genel Başkanın takdiridir, yorum yapamam" dedi.

http://www.milliyet.com.tr/meral-aksener-den-ilk-yorum/siyaset/detay/2119484/default.htm

mhp nin kaybı bence, mecliste hiç kadın olmasın onu mu istiyorlarki anlamadım, mesela şimdiki aile bakanının yerine meral hanım daha yakışır daha da iyi görevini yapardı

neden ki!bu kadında dursaydı,o da gelseydi.niye istemediler hala anlayabilmiş değilim.

Bazı hataları var. Elinde kırbaçla şeriat nutukları atılmaz. O kişiler hakkında Cumhuriyet Savcılığı na suç duyurusunda bulunulur. Bunu öğrenmediyse ben öğretemem bu saatten sonra.

Bazı hataları var. Elinde kırbaçla şeriat nutukları atılmaz. O kişiler hakkında Cumhuriyet Savcılığı na suç duyurusunda bulunulur. Bunu öğrenmediyse ben öğretemem bu saatten sonra.
şeriati savunanlara idi o cevabı ama;sizin yaptığınızın istediğiniz düzende cezası bu diye.

Bundan sonra siyasette çok yumuşak yorumlar yapıcam böyle espirikli falan :) tirsiyorum.

Valla yımırta gibi kadını harcadılar.yazık oldu.

Bahçelinin yaptığı yorumu hatırladınızmı,haziran seçiminden sonra meclis başkanlığı için Meral Akşener'in ismi çok geçince böyle söylemlerden hoşlanmam,ismi geçeni devre dışı bırakırım demişti,bıraktı valla.Bu kadar sert olmaya gerek yok,büyük kayıp.

CHP için Emine Ülker Tarhan'ın partiden ayrılması nasıl büyük bir kayıpsa, Meral Akşener'in aday listesinde olmaması da MHP için büyük kayıptır.
Akıllı ve birçok Kişiyi arkalarından sürükleyebilecek kadınları kaybediyor partiler.

CHP ve MHP ilerde bu 2 kadının parti lideri olabileceği ihtimalinden çekindi, bu böyle bence.

mhp!yi sevmeyenlerin işi kolay o zaman .hoşuna gitmeyeni basında bolca tut.gitsin.

Ülkücüyüm ama bahçeli gitmedikçe mhpye benden oy yok. O adam herşeyi mahvediyor demiştim ve beni linç etmiştiniz hatırladınız mı

Bu yaşta anladım ben bahçelinin ne olduğunu. Hiçbir şeye yanaşmıyor. Ne bakanlığa geliyor, ne koalisyona. Rakiplerini de tek tek gönderiyor. Neden? Oturulduğu yerden para kazanması kolay.Tahtını sallandıranı şutlar

Koltuk sevdalısı Bahçeli
Dikdatör Bahçeli

Mune itiraf ediyorum ne zaman Meral Akşener'i görsem aklıma mune geliyor. Kafamda canlanan mune tam olarak bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…