Meral Tzn

memmy

kocasının bitanesi
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
6
0
86
İzmir
slm arkadaslar izmirde doktor arıyorum meral tüzünü tavsiye ettiler bilgisi olan varmı yada baska tavsiye edebileceğiniz bir doktor

meral tüzün muhteşem bir doktordur. bizim sülalenin tüm bayanları ona gittiler... Ben böyle müthiş bir doktor görmedim.

bende ilk oğlumda onda gitmiştim doğumumuda o yaptırdı şimdi yine hamileyim hiç araştırmaya bile girmeden direk ona gittim beni çok rahatlatıyor hiç diğer dr.lar gibi resmi değil resmen abla gibi yaklaşıyor insana

slm arkadaşlar bn izmirde iyi kadın dogum doktoru arıyoru bayan cocugum olmuyor tavsiyelerınızı beklıyorum yardım edın bana

önümüzdeki hafta bende ona gidicem methini duydum 6 yıldır evliyim 3 gebelik hüsranla sonuçlandı inş rabbim bu sefer emeğimi boşa çıkarmaz Allahım sen kimsenin kucağını boş bırakma

merhaba...19 haftalık hamileyim benim de doktorum meral hanım..memnunum...ancak normal doğum yapmak istiyorum..daha önce aynı dr dan normal doğum tecrübesi yaşayanlar bilgi verebilir mi acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…