Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1gun sonra tencerede kalan corba pure kivamina geliyor.bunun cozumu ne olabilir
ellerinize sağlık güzel görünüyor..
lokantadaki gibi isteyen arkadaşlar birebir olmasada ona yakın tarifi şöyle..
miktar yazmıyorum mercimekle suyu ekleyin. soğanı doğramadan sadece kabuğunu soyup ve başındaki kabukları temizleyip öylece içine katın. aynı şekilde bi adet patatesi de soyup 4 e bölüp içine ekleyin. son olarak az miktarda yağ ekleyin tuzunu da kendinize göre ayarlayın.düdüklü tencerede pişirin. olunca da ince delikli bi süzgeçten geçirip 10 dk daha kaynatın. lezzetindeki farkı görüceksiniz.
ellerinize sağlık güzel görünüyor..
lokantadaki gibi isteyen arkadaşlar birebir olmasada ona yakın tarifi şöyle..
miktar yazmıyorum mercimekle suyu ekleyin. soğanı doğramadan sadece kabuğunu soyup ve başındaki kabukları temizleyip öylece içine katın. aynı şekilde bi adet patatesi de soyup 4 e bölüp içine ekleyin. son olarak az miktarda yağ ekleyin tuzunu da kendinize göre ayarlayın.düdüklü tencerede pişirin. olunca da ince delikli bi süzgeçten geçirip 10 dk daha kaynatın. lezzetindeki farkı görüceksiniz.
bende aynı şekilde yaparım tek fark yağı ve salçayı sonradan koyarım en son düdüklüden çorbayı aldıktan sonra salça yağ kavurup içine nane attıktan sonra çorbaya eklerim çok lezzetli oluyo bide böle deneyin eğer vaktim yoksa hepsini katarım