Merhaba 4 haftalık hamilelik

Lahinlug

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
39
23
18
28
Merhaba 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim☺️Geçen arife günü adet olmam gerekiyordu olmadjm. Bayramın 1. Günü test yaptım ve çift çizgi gördüm. Hastaneye gidip kan testi de yaptırdım. Orda da beta Hcg 644 çıktı. Normal midir? Sizlerin kaçtı 4. Haftada. Bide benim gebwlik testindeki çizgilerin ikiside çok netti

Merhaba 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim☺️Geçen arife günü adet olmam gerekiyordu olmadjm. Bayramın 1. Günü test yaptım ve çift çizgi gördüm. Hastaneye gidip kan testi de yaptırdım. Orda da beta Hcg 644 çıktı. Normal midir? Sizlerin kaçtı 4. Haftada. Bide benim gebwlik testindeki çizgilerin ikiside çok netti
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlrsin inşallah,değerin gayet normal canım,ben gecikmeden 1 hafta sonra yaptırmıştım kan testi 2000 küsürdü

Merhaba 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim☺Geçen arife günü adet olmam gerekiyordu olmadjm. Bayramın 1. Günü test yaptım ve çift çizgi gördüm. Hastaneye gidip kan testi de yaptırdım. Orda da beta Hcg 644 çıktı. Normal midir? Sizlerin kaçtı 4. Haftada. Bide benim gebwlik testindeki çizgilerin ikiside çok netti
Gayet normal bir değer hayırlı olsun ins sağlıkla ilerlesin

Back
X