MALESEF BUYUK BİR İHTİMALLE HEMİLE DEGİLSİN FAKAT BU İYİ BİRSEYLERİN HABERCISI OLABILIR CANIM BENİNDE KASIM AYINDA 15 GUNLUK GECİKMEM OLDU İLACLA ADET OLDUM VE DOKTORUM O ZAMANLAR BANA DEDİ RAHİM GEBELİGE HAZIRLIK YAPMIS DİYE VE 1 SENEMİN SONUNDA SONRAKI AY HAMİLE OLDUGUMU OGRENDİM DARISI İSTEYEN HERKESİN BASINA
9 gün çok fazla.kanda gebelik baktırıp söktürücü yaparlar heralde.dra git.belki kist olmuştur.yada yumurtlaman olmamıştır o ay...dra git derim...kendin bişiler yapma sakın belli olmaz bazen idrarda pozitif olmayabiliyor.....
tsk ederim cevap verdiginiz icin ilac falan kullandım bu ay faranjit bi de hava degisimi falan oldu belki bundandır die düsünüorm ama bakalım bi kac gün daha bekleyeyim gelmese dr gitcem tsk ederim
Arkadaşlar aranızda HSG Testi çektiren varmı nereyi önerirsiniz acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin...Fiyatlar her yerde cok farklılaşıyor içinden cıkamadım.
cevap vermek isterdim ama cocuk düsünmediğim için pek bilgim yok kendimi cok cahil grdüm ya ilgili olmayınca neler kacırıorum o test ne onu bile bilmiorum kusura bakma yadımcı olmayı cok isterdim marım biri cevap verir