- 10 Temmuz 2019
- 116
- 87
- 48
- 37
- Konu Sahibi Ela boncugum
Kayseride Kadın doğum doktor tavsiyesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşaAllah benimkide tüp bebek 3. DenemeDünyam Hastanesi Züleyha Güzel var. Henüz hamile değilim ama bebek için giyorum çok tatlı güler yüzlü ve ilgili bi doktor. tavsiye ederim![]()
Maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın sendr canımSağol canım Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşaAllah benimkide tüp bebek 3. Deneme
Evet çok duydum adını ama çok pahalı yinede tavsiyen için teşekkür ederimAcıbadem Çağlar yazıcıoğlu. Tek geçerim![]()
Acıbademin muayene ücreti ne kadar canımAcıbadem Çağlar yazıcıoğlu. Tek geçerim![]()
InşaAllahMaşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın sendr canım![]()
110 lira canımmInşaAllah
Züleyha hanımın muayenesi ne kadar canım
2 yıldır gitmedim bilmiyorumAcıbademin muayene ücreti ne kadar canım
Merhaba :) Ben acıbademe gidiyorum ve 200 lr muayene ücretiAcıbademin muayene ücreti ne kadar canım
Oranında maşallahı varmışMerhaba :) Ben acıbademe gidiyorum ve 200 lr muayene ücreti
Hamileymişin pardon. Rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsinMerhaba :) Ben acıbademe gidiyorum ve 200 lr muayene ücreti
Ben bilmiyorum orayı daevet :) aminnn :) aynen ben elif çınar'a gidiyorum şimdilik memnunum ama evet biraz pahalı. bildiğim kadarıyla memorial da o civarda fiyat olark
Merhaba canım mumnun musun Dr daMerhaba :) Ben acıbademe gidiyorum ve 200 lr muayene ücreti