merhaba arkadaşlar ankarada doğum yapılacak hastane için önerileriniz varmı???

hayal_sevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
55
4
96
Ankara
selam kızlar ben 6,5 aylık hamileyim. bi arkadaşım bana Akropol hastanesini önerdi oraya hiç giden var mı aranızda yada beğendiğiniz bi özel hastane???:ecrin_bebek:

Ablam Güven Hastanesi'nde yaptı doğumunu.
Gerek doğumdan gerekse sonraki hizmetlerden çok memnun kaldı, hiç sorunsuz güzel bir doğum oldu.
Size de hayırlı doğumlar dilerim :asigim:

kızlar ben etlik lokman hekimde doğum yaptım son derece memnun kaldım normal doğumu son anına kadar destekliyorlar dr elif terzi çok yoğun yeterince ilgilenemiyor hastaları ile ama sebahat hanım yeni başlamış gecenin bir yarısında doğumum oldu dr hanım doğumumu gelip yaptırdı ücretde çok ekonomik ilgiside hayli fazlaydı ben son derece memnun ayrıldım

Merhaba ben 35.Haftamdayım
En başından beri Lina Kadın Sağlığı Merkezinde Doktor Şükran Çakmak'a gidiyorum.
Riskli bir gebelik benimki ve Şükran Hanım sayesinde çok rahat son aya kadar geldik.Doktorum çok titiz bilgili ilgili bir doktor.
Temiz pırıl pırıl bir merkez çalışanlarıyla doktorlarıyla.
Muayene ultrason dahil 30TL.Ekstra tahlil tetkikler testler için %30 fark ödüyorsun onlarda 30-45 Tl arasında arasında..
Doğum için de anlaşmalı hastaneleri var.Onlardan birini seçtiğinde doktorun doğumunu orada yaptırıyor.
Ben çok memnunum tavsiye ederim.

Akropol Bülent Bey ben hamile değilim ama geçen ay kontrole gittim memnun kaldım. bizim işyerinden çoğu kişi ona gidiyor ve herkes çok memnun hatta hiç bişeyi beğenmeyen havalı tipler vardırya onlar bile zemuszemus

Bende Bülent beyin hastasıyım yaklaşık 20 gün sonra doğumum var , Ankarada gitmedigim özel hastane ve doktor kalmadı.En bilgili en güleryüzlüsü Bülent Alp Aydın geldi.Fan Clubumuzde var facede bakmak isterseniz.

Muyane 30 tl . Bir çok arkadaşım orda doğum yaptı çookta memnunlar.Zaten hastane gibi degilde özel muayeneye gitmiş gibi oluyorsunuz.Hastane havası yok :)

Bence fazla zaman harcamadan ilk randevuyu alın derim.

Merhaba arkadaşlar ben Asiye, ilk doğumumu Ankara Tıp Fakültesinde yaptım ve normal doğum oldu, 9 saat süren sancı sonrasında bir kızım oldu şimdi 2 yaşında, ikinci bebişi bu doğum korkusundan dolayı hiç düşünmezken hamile olduğumu öğrendim ve bir arkadaşımın önerisiyle Lina Kadın Sağlığı Merkezinde Şükran hocaya gitmeye başladım. Doktorum Şükran ÇAKMAK sayesinde ilk doğum korkumu yenerek epidural anesteziyle 2 ay önce HRS hastanesinde oğluşum dünyaya geldi, iyiki de Lina' ya giderek Şükran hocayla tanışıp HRS hatanesinde doğum yapmışım, Şükran Hocam sayesinde üçüncü bebişimi bile düşünmüyor değilim herkese şiddetle tavsiye ederim, herşey gönlünüzce olsun, sağlklı bebekler dünyaya gelmesi dileğiyle...

bende Ankarada bi dr arayışındayım ama ilk gebeliğim sorunlu olduğu için yenidoğan yoğun bakımı benim için çok önemli o yüzden yenidoğan donanımı çok ii olan bi yer varmı biliyormusunuz Ankaralı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim zekai tahir için yenidoğanı ii olduğunu duydum doğrumudur??

Merhaba.Zekai Tahir Burak hastanesinin yoğun bakımı çok iyi ancak doktorun doğuma katılamaz.Ve yoğun bakım çok iyi ancak çok kalabalık.Biliyorsun daha önce kalabalıktan dolayı enfeksiyon çıkmıştı.
Özel hastanelerden yoğun bakımı olan hastaneler Ankara da Güven hastanesi,Hrs hastanesi, medikana hastanesi,Mesa hastanesi.Diğer hastanelerin daha ucuz olmasıda zaten yoğun bakım hizmetlerinin olmamasıdır.
Çocuk yoğun bakım hizmeti yetreli olmayan gerektiğinde çok hızlı kan bulunamayan yerlerde bence doğum yapılmamalıdır. Bu hizmetlerinin olduğunu söyleyemeyan yerlerde doğum yapmak yerine devlet hastanelerini seçmek bence daha güvenli

bende Ankarada bi dr arayışındayım ama ilk gebeliğim sorunlu olduğu için yenidoğan yoğun bakımı benim için çok önemli o yüzden yenidoğan donanımı çok ii olan bi yer varmı biliyormusunuz Ankaralı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim zekai tahir için yenidoğanı ii olduğunu duydum doğrumudur??

Merhaba
Hamileliğimizde yenidoğanın dışında hastane doktor herşey önemli.
Zekai tahir burak hastanesinin yenidoğanının iyi olmasına imkan yok.
Geçen senelerde haberlerde mutlaka duymuşsundur ne kadar çok bebek öldü arka arkaya.
ve suçlu kim ilan edildi biliyormusun o bölüme dosya getiren zavallı bir hizmetli.
o hizmetliyi içeri alan hemşire doktor artık kim varsa başhekim dahil bu olaydan sıyrıldı.
Ben görmedim ama eminimki yoğunbakıma önüne kim gelirse rahatlıkla girebiliyordur.
Ben ilaçlı rahim filmimi orada çektirme gafletinde bulundum.Normalde kapalı ayrı bir bölümde yapılması gerekiyordu.Ama o bölümü kapatacak perdeleri nedense bozuktu .Hepimizi resmen gaz odalarına giden yahudiler gibi hazırlayıp sıraya dizdiler.herkes birbirine yapılan müdahaleyi gördüğü gibi içeri hademesi girer çıkar artık kim oldugunu bilmediğimiz insanlar gelir geçer sanki yol geçen hanı...
birde bir öncekine yapılan işlemi dehşet içinde seyrediyorsun insanların çığlıklarını mı dinlersin yanında ağlayanlarımı sakinleştirmeye çalışırsın.Dengen bozuluyor.Sonra sıra bana geldi masadaki kanlı örtüyü bile değiştirme gereği duyulmadı.Müdahale etmek istediğimde azarlandım.sonra kasıldıgımı göre göre "kasılma madem böyle devam ediyorsun ben devam ederim sen bilirsin "diyerek zorlayarak alet takıldı işlem yapıldı sonrasında kanamamı durdurmaya çalıştı.Durmazsa acile gideceksin diye benim masadan kalkmamı istedi.
Daha birsürü detay var amayeterince uzun yazdım.Ve hatta daha başka bölümlerde neler yaşadım onlara hiç girmek istemiyorum
Tek istediğim Zekai Tahir Burak hastanesinden uzak durulması.Ben yaşadım başkaları yaşamasın.İnsanlıktan çıkılmış orada.
O yüzden kendine temiz güzel güvenilir bir hastane doktor bul.İnsanca muamale gör ve sağlıkla bebeğine kavuş.
Böyle biryer varmı dersen
Evet ben buldum çok şükür.Ben Lina Kanın Sağlığı Merkezine gidiyorum yenimahallede.Dr.Şükran Çakmak'a
En başından beri riskli bir gebelik geçiriyorum.Hala devam ediyor.
Şimdide tansiyon sorunum çıktı.Allah kısmet ederse Pazartesi Sezeryana alınacağım.
Anlaşmalı hastaneleri var.Ben HRS Hastanesini seçtim.Yeni doğan ünitesi de hastanede ekip de çok iyi.Doğumumu Şükran Hocam yapacak zaten.
Güvenilir ellerde oldugumu biliyorum o yüzden içim çok rahat.
Şükran hocamı şiddetle tavsiye ederim.
Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin

Merhaba.Zekai Tahir Burak hastanesinin yoğun bakımı çok iyi ancak doktorun doğuma katılamaz.Ve yoğun bakım çok iyi ancak çok kalabalık.Biliyorsun daha önce kalabalıktan dolayı enfeksiyon çıkmıştı.
Özel hastanelerden yoğun bakımı olan hastaneler Ankara da Güven hastanesi,Hrs hastanesi, medikana hastanesi,Mesa hastanesi.Diğer hastanelerin daha ucuz olmasıda zaten yoğun bakım hizmetlerinin olmamasıdır.
Çocuk yoğun bakım hizmeti yetreli olmayan gerektiğinde çok hızlı kan bulunamayan yerlerde bence doğum yapılmamalıdır. Bu hizmetlerinin olduğunu söyleyemeyan yerlerde doğum yapmak yerine devlet hastanelerini seçmek bence daha güvenli

Suran cevabın için tşk ederim artık bi şekilde karar vermem gerekiyor bebeğim için elimden geleni yapacağım artık gerekirse kalabalığada katlanacaz ilk bebeğimi kaybettim Rabbim tekrar yaşatmaz inş. Allah herkesin gönlüne göre versin....

zekai tahir burak hastanesi için bende sinemseye katılıyorum.5 yıl önce orada doğum yaptım ve arkadaşımın yaşadıklarına birebir katılıyorum.ancak bu yenidoğan bölümünde problem yaşandıktan sonra hastanenin düzeldiğini söyleyenlerde oldu ama ben kapısından bile geçmiyorum yinede.

çok ufak hatta kan bile denemez bir olaydan sonra ztb aciline gittim acildeki çocuk öğrenci hasta kadınlara köpek muamelesi çekiyor kanamamı olçtü,çok az kan var dedi. eve geldik kan durmak bilmedi. orayla ilgili çok kotu anım var ancak orası bi doğum hastanesi eşimde orda doğmuş,çok kararsızım bende ne yapacağım konusunda

arkadaşlar ben de 38. haftamdayım. 12. haftadan beri Ankara Tıp ta Bülent Berkere gidiyorum.özel muayenesi. ücret dışarıya göre biraz pahalı ama. üniversite hastanesi olsun istedim. doktorumdan çok memnunum. normal doğum bekliyorum. 32. haftadan beri de haftada bir kontrole çağırıyor. ben en ufak şeyden panikleyen biriyim. ama doktorum oldukça sakin ve güven verici birisi. tavsiye ederim.

merhaba arkadaşlar.bende 24 haftalık hamileyim ve doğumdan çok korkuyorum.benim doktorum zekai tahir burağın doktoru.özellikle oradan seçtim çünkü doğumu orada düşünüyorum.ama buaralar orayla ilgili hiç hoş şeyler duymuyorum.yok herkes aynı yerde sancı çekiyormuş yok hemşireler filan çok kötü davranıyomuş yok çok pis bir hastaneymiş.ama vip doğum diye paralı doğumu varmış o çok iyiymiş.bilgisi olan varsa çok sevinirim.

merhaba bende batıkentte yeni açılan yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum okadar rahatki 5dk bekliyorum hemen alıyor doktor hiç sıra olmuyor hastane bomboş ama doktorlar nasıl doğum bölümü varmı bilmiyorum. şimdilik doktorlar iyi gibi başka gidenler varmı

Bende Bülent beyin hastasıyım yaklaşık 20 gün sonra doğumum var , Ankarada gitmedigim özel hastane ve doktor kalmadı.En bilgili en güleryüzlüsü Bülent Alp Aydın geldi.Fan Clubumuzde var facede bakmak isterseniz.

Muyane 30 tl . Bir çok arkadaşım orda doğum yaptı çookta memnunlar.Zaten hastane gibi degilde özel muayeneye gitmiş gibi oluyorsunuz.Hastane havası yok :)

Bence fazla zaman harcamadan ilk randevuyu alın derim.

Nasıl yani ank daki bütün hastane ve doktorları dolştın öylemi gitmediğim kalmadı demişsinde bu abartı olmuş bence fatih ünv gittinmi mesela çok iyi ve çok ilgili bi hastane biönceki doğumumu epidural normal yaptım çokta memnun kaldım şimdi tekrar oraya gidiyorum ve çok memnunum birini överken diğer yerlerin hakkını yemeyin lütfen ank çok büyük bi şehir ve binlerce kadın doğum doktoru kimsenin hepsine gitmesi mümkün değil destekli konuşun biraz :1::1::1:

oğlumu fatihte doğurdum tam bir kabustu.allah düşürmesin bir daha:68:
şimdi akropole gidiyorum, çok memnunum.doktorum çok iyi biri.kafamda herhangi bir kuşku yok rahatım en azından.forumdan da giden var bayağı sanırım.
hatta geçen hafta eşim ameliyat oldu acilen.çok memnun kaldık.diğer konularda da iyiler yani.
zekai tahiri ben de tavsiye etmiyorum.o bebek ölümleri tamamen bitirdi her şeyi benim için.bir de ben tam o olaylar olmadan önce orada doğum yapmayı düşünmüştüm iyiki de vazgeçmişim.allah korusun benim de canım yanabilirdi.
bir de akay hastanesinde tolga ecemişi çok tavsiye ediyorlar.
ben akropolde ışın hanıma gidiyorum bundan sonra değiştirmeyi de düşünmem.
allah herkese gönlüne göre sağlıklı hayırlı doğumlar yaşatsın:71:

Back
X