- Konu Sahibi hayal_sevda
selam kızlar ben 6,5 aylık hamileyim. bi arkadaşım bana Akropol hastanesini önerdi oraya hiç giden var mı aranızda yada beğendiğiniz bi özel hastane???:ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende Ankarada bi dr arayışındayım ama ilk gebeliğim sorunlu olduğu için yenidoğan yoğun bakımı benim için çok önemli o yüzden yenidoğan donanımı çok ii olan bi yer varmı biliyormusunuz Ankaralı arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim zekai tahir için yenidoğanı ii olduğunu duydum doğrumudur??
Merhaba.Zekai Tahir Burak hastanesinin yoğun bakımı çok iyi ancak doktorun doğuma katılamaz.Ve yoğun bakım çok iyi ancak çok kalabalık.Biliyorsun daha önce kalabalıktan dolayı enfeksiyon çıkmıştı.
Özel hastanelerden yoğun bakımı olan hastaneler Ankara da Güven hastanesi,Hrs hastanesi, medikana hastanesi,Mesa hastanesi.Diğer hastanelerin daha ucuz olmasıda zaten yoğun bakım hizmetlerinin olmamasıdır.
Çocuk yoğun bakım hizmeti yetreli olmayan gerektiğinde çok hızlı kan bulunamayan yerlerde bence doğum yapılmamalıdır. Bu hizmetlerinin olduğunu söyleyemeyan yerlerde doğum yapmak yerine devlet hastanelerini seçmek bence daha güvenli
Bende Bülent beyin hastasıyım yaklaşık 20 gün sonra doğumum var , Ankarada gitmedigim özel hastane ve doktor kalmadı.En bilgili en güleryüzlüsü Bülent Alp Aydın geldi.Fan Clubumuzde var facede bakmak isterseniz.
Muyane 30 tl . Bir çok arkadaşım orda doğum yaptı çookta memnunlar.Zaten hastane gibi degilde özel muayeneye gitmiş gibi oluyorsunuz.Hastane havası yok :)
Bence fazla zaman harcamadan ilk randevuyu alın derim.