Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani var gibi görünüyor silik bir çizgi umarım vardır yarın tekrarla olmazsa kan verMerhaba iyi akşamlar rica etsem varmı diye bakabilirmisiniz teste adetime 6 gün var şimdi yaptım ama hemen olustu sizce varmi
Hayalet çizgi var adetin geçmesini bekleyin olmazsanız tekrar yapınMerhaba iyi akşamlar rica etsem varmı diye bakabilirmisiniz teste adetime 6 gün var şimdi yaptım ama hemen olustu sizce varmi
Yani var gibi görünüyor silik bir çizgi umarım vardır yarın tekrarla olmazsa kan ver![]()
Sizce gorunuyormuKan testi ver canım ya da idrar testi yap yine sabah gebelik var mı hayırlı olsun![]()
İlk 5 dkk içinde çıktı ise var gibi canım testi tekrarla yarınSizce gorunuyormu
İnşallah allahim isteyen herkeze nasip etsin rabbimVar evet hayırlı olsun kan verin direkt bence
Benim böyleydi kan verdim şimdi çıktı sonuç ,1.20 çıktıMerhaba bende bugün test yaptım pat diye2.cizgi silik çıktı aletimi 3gun geçti.. elimde daha net resimde biraz daha silik çıkıyor.. yarın sabah yeniden yapacağım..![]()
Verdim şimdi çıktı sonuç 1.20 çıktıVar evet hayırlı olsun kan verin direkt bence
Hangi test markasiydi sizinki.. simdi ben yeni bir tane almaya gidicem onlada deneyecegim sonra kan verecegim..Benim böyleydi kan verdim şimdi çıktı sonuç ,1.20 çıktı
Erken gebelik testinde bu sabah yaptigim..sanki biraz daha koyulasmis gibi geldi gorebiliyormusunuz..Benim böyleydi kan verdim şimdi çıktı sonuç ,1.20 çıktı
8.65 çıkmış sonucum canım 2 gün sonra yükselmişmi diye kontrol edicem allahım sana da güzel sonuçlar göstersin.. tam 3 yıldır istiyorudum..çok şükür rabbime :)Benim böyleydi kan verdim şimdi çıktı sonuç ,1.20 çıktı
Benimde akşam boyel çıkınca gittim test yaptirdim kan verdim 1.20 çıktı ynai gebelik yok negatif anlamadim hemen olustu ikinci çizgi anlamadım gitti8.65 çıkmış sonucum canım 2 gün sonra yükselmişmi diye kontrol edicem allahım sana da güzel sonuçlar göstersin.. tam 3 yıldır istiyorudum..çok şükür rabbime :)
adete kaç gün var..yada geçtimi..benim adeti 3 gün geçti çok silikti bence bi daha kanda baktırırsın ama kanda olmadan idrardada çıkmaz valla bilemedim.. farklı marka test al ben öyle yaptım..ikisindede çıkınca emin oldum..Benimde akşam boyel çıkınca gittim test yaptirdim kan verdim 1.20 çıktı ynai gebelik yok negatif anlamadim hemen olustu ikinci çizgi anlamadım gitti
Benimde adete 5 gün kala böyleydi hamileydim var gibiMerhaba iyi akşamlar rica etsem varmı diye bakabilirmisiniz teste adetime 6 gün var şimdi yaptım ama hemen olustu sizce varmi
Evet var var kanda da cikti cok sukurBenimde adete 5 gün kala böyleydi hamileydim var gibi