Merhaba arkadaşlar bana bir konuda yardımcı olurmusunuz

Yrnkrgz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
16
-1
1
28
Adetim her ay düzenli bir şekilde geliyor ama bu ay 4 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan korona olduğumuz için karantinadayiz sağlık ocağına gidip kanda veremiyorum bilgisi olan var mı yardımcı olabilir mi gebelik testi tekrar yapayım mı kaç gün sonra test yapayım.

Regl olmazsanız bi kaç gün sonra tekrar yapın belki geç döllenmedir. Belki hastalık etkilemiştir.

Adetim her ay düzenli bir şekilde geliyor ama bu ay 4 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şuan korona olduğumuz için karantinadayiz sağlık ocağına gidip kanda veremiyorum bilgisi olan var mı yardımcı olabilir mi gebelik testi tekrar yapayım mı kaç gün sonra test yapayım.
öncelikle çok geçmiş olsun korona dolayısıyla yaşadığınız stres ya da verilen ilaçlar da geciktirmiş olabilir. bir de konulardan takip ettiğim kadarıyla eğer gebelik planlamaya başladıysanız, planlamayla birlikte adet döngüsü bozulan değişen de ö-çok oluyormuş.

Hastalık ve kullanılan ilaçların yan etki olarak adet gecikmesi yaptığını pek çok tanıdığımdan duymuştum. Bir kaç gün sonra tekrar test yapabilirsiniz negatif çıkarsa dediğim gibi hastalıktan dolayı olmasi muhtemeldir.

Back
X