- 25 Mart 2020
- 11
- 3
- 36
- 30
- Konu Sahibi RabiAykutum54
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacıncı dk da ikinci silik çizgi çıktı acaba bir de adet gecikmeden yapmayın test.
Hemen silik çıktı ama 1 saat sonra rengi gitti izi kaldı adetim 7 gün geçiktiKacıncı dk da ikinci silik çizgi çıktı acaba bir de adet gecikmeden yapmayın test.
Bu kadar gecikmeyle kopkoyu olması lazımdıHemen silik çıktı ama 1 saat sonra rengi gitti izi kaldı adetim 7 gün geçikti
Duzenli adet görüyorsanız kan verin. Tabi şimdi hastaneler karısık hayırlısı olsun hakkınızdaHemen silik çıktı ama 1 saat sonra rengi gitti izi kaldı adetim 7 gün geçikti
İlk yaptığımda daha da belli koyuydu ama 1 saat sonradan böyle oldu ilk defa böyle bir durumla karşılaştım önceden yaptıklarımda iz bile oluşmuyordu ondan sorayım dedim arkadaşimda da aynı durum olmuştu 1 hafta sonra tekrarladı tam net çıktıBu kadar gecikmeyle kopkoyu olması lazımdı![]()
Regl olmazsanız tekrarlayın insallah geç döllenme filandır.İlk yaptığımda daha da belli koyuydu ama 1 saat sonradan böyle oldu ilk defa böyle bir durumla karşılaştım önceden yaptıklarımda iz bile oluşmuyordu ondan sorayım dedim arkadaşimda da aynı durum olmuştu 1 hafta sonra tekrarladı tam net çıktı
25 günde bir düzenli adet görüyorum ben ilk defa bu kadar geçikti 31 inci gün oldu hala olmadımDuzenli adet görüyorsanız kan verin. Tabi şimdi hastaneler karısık hayırlısı olsun hakkınızda
Yada bir test daha alın Baska marka emin olun her yer cok karısık.25 günde bir düzenli adet görüyorum ben ilk defa bu kadar geçikti 31 inci gün oldu hala olmadım
İnşallah çok teşekkür ederimRegl olmazsanız tekrarlayın insallah geç döllenme filandır.![]()
Evet bide kronik astım hastası olduğum içinde kan vermeye gitmeye bile korkuyorum eşim izin vermiyor biraz daha bekleyip 1 daha yapsam daha iyi emin olur heraldeYada bir test daha alın Baska marka emin olun her yer cok karısık.
Yarın sabah ilk wc gidişi yapın o zaman testi.Evet bide kronik astım hastası olduğum içinde kan vermeye gitmeye bile korkuyorum eşim izin vermiyor biraz daha bekleyip 1 daha yapsam daha iyi emin olur heralde
Tmm teşekkür ederimYarın sabah ilk wc gidişi yapın o zaman testi.
Test bozuktu o zaman öyle oluyorsa tekrar yapayım o zaman ben saolunNormalde tam tersi olur
Silik Çizgi çıkmaz
Aradan saatler geçer koyulaşır sizinki tam aksi olmuş çıkmış silinmiş testi tekrar edin bence
İlk yaptığımda böyleydiYani çizginin silinmesi durumunu ben ilk kez duydum ilk 10 dk içinde 2.çizgi çıktıysa sonrasına itibar etmeyin diyolar (koyulaşma ve silikleşme ihtimaline karşı) ilk 10 dk içinde silik çizgi çıktıysa hamilesinizdir belki de yine de 2.test yapın siz![]()