- 24 Ekim 2020
- 45
- 11
- 3
- Konu Sahibi Ebrulii367
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok teşekkür ederim Rabbim en kisa surede sizede yasatsin inşallahHamilesiniz hayırlı olsun rabbim inşallah bu duyguyu banada yaşatır![]()
Cok teşekkür ederim Rabbim en kisa surede sizede yasatsin inşallahHamilesiniz hayırlı olsun rabbim inşallah bu duyguyu banada yaşatır![]()
İnşallah çok teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun hamilesiniz çizgi çok belirgin![]()
Çünkü k mMerhaba hayırlı olsun hamilesiniz çizgi çok belirgin![]()
Cok teşekkür ederim çok mutlu oldumİkisinde de çıkmış tebrik ederim hamilesiniz![]()
Bende çok silik bir çizgi gördüm canım insallah vardır hemen kan ver benceEki Görüntüle 2711043 kızlar bu da benim öğlen yaptığım test sizce gebelik var mı hafif bir çizgi gördüm ben siz de görebildiniz mi
Daha ilk bugün öğlen yaptım testi bir de sabah ilk idrarda yapayım dedim yarın sabah hem idrar hem kan tahlili yapacağım canım dua et benim için çok istiyorumBende çok silik bir çizgi gördüm canım insallah vardır hemen kan ver bence![]()
Silik bi çizgi var gibi yoldasınız anlaşılan çıkmışken aile hekimliğinde bi kan verin emin olunEki Görüntüle 2711043 kızlar bu da benim öğlen yaptığım test sizce gebelik var mı hafif bir çizgi gördüm ben siz de görebildiniz mi
İnşallah kardeşim inşalllaahhCok teşekkür ederim Rabbim en kisa surede sizede yasatsin inşallah![]()
Yarın sabah hem idrar hem kan tahlili vereceğim şimdi kan versem de çıkmaz kiSilik bi çizgi var gibi yoldasınız anlaşılan çıkmışken aile hekimliğinde bi kan verin emin olun
Güzel haberlerini bizimle de paylaş olur mu ?Yarın sabah hem idrar hem kan tahlili vereceğim şimdi kan versem de çıkmaz ki
Ay inşallah çok heves ediyorum burda ben de hamileyim diye yazmayı Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahGüzel haberlerini bizimle de paylaş olur mu ?
Eki Görüntüle 2711043 kızlar bu da benim öğlen yaptığım test sizce gebelik var mı hafif bir çizgi gördüm ben siz de görebildiniz bende gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()