- Konu Sahibi yeldadogus
genelde dert dinlemek ve bazen dertlerimi paylaşmak için sitede vakit geçiriyorum. baktım iyice paranoyak olmaya başladım azaltmıştım. ama insanı bazen çıldırtma noktasına getiriyorlar. eşimin beynini didiklemekte istemediğimden. sizinle paylaşıyorum.
ya kayınvalidem ablasına ziyarete gittimi acayip değişiyor. laf sokup duruyor. 1 yıllık evliğiz bebek düşünmüyorduk. bi poşet dolusu bebek kıyafeti getirmiş. komşusu demişki bunları yataklarının altına koyarlarsa bebekleri olur. onlar biz demedin birşey o saf kalpli felan dedi durdu. sabır dedim. allahtan görümcemde olurmu öle şey. batıl inanç dedi vazgeçti.
varan 2. sonra biri kocası emekli olduğu halde hala çalıştırdığı, para göz olduğundan felan bahsetti. aman oğlum kıymetli sakın öle yapma felan lafları geçirdi. yasık kocacımda
aman anne öle olurmu yelda daha benim evde çalışma yorma kendisini dedi. döndürdü lafı bak bensana laf demiodumm elin karısı istemez dedi(karı benim) kafamdan kaynar sular döküldü. görümcemde başka şeyler dio artık sussun anası die. eşim kalkam dedi kalktık. sustum ben. öle laf duyacağım aklıma bile gelmedi. çıkınca da bidaha annen ablasına giderse gitmeyelim dedim. tamam dedi. üzülme dengesiz konuşuo dedi. ablası daha yeni oğlunu ayırdı. yazık seviyorlardı birbirlerini. gitmek istemiyorum bir süre. yoruluyorum işte çalış. evde çalış birde tez yaz. stresim hatsafada. kusura bakmayın biraz gerginimde. inş. anlaşılır yazmışımdır.
ya kayınvalidem ablasına ziyarete gittimi acayip değişiyor. laf sokup duruyor. 1 yıllık evliğiz bebek düşünmüyorduk. bi poşet dolusu bebek kıyafeti getirmiş. komşusu demişki bunları yataklarının altına koyarlarsa bebekleri olur. onlar biz demedin birşey o saf kalpli felan dedi durdu. sabır dedim. allahtan görümcemde olurmu öle şey. batıl inanç dedi vazgeçti.
varan 2. sonra biri kocası emekli olduğu halde hala çalıştırdığı, para göz olduğundan felan bahsetti. aman oğlum kıymetli sakın öle yapma felan lafları geçirdi. yasık kocacımda