• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar kaynanam sorunum

sizde baya dolmuşsunuz tuna arkadaşım :((

berabermi oturuyorsunuz kayınvalidenizle??

hayır arkadaşım,aynı şehirdeyiz ama evlerimiz ayrı...ne yapayım akıl verin bana...hep ben mi hatalıyım yani..amın alınmasınlar diye inde davranmaktan bıktım...belki eski yazılarımı okursan daha da ii anlarsın beni..

VAKTİN OLURSA AZ YAZILARIM VAR BURDA..BURDAN YAZDIKLARIMI OKUR BANA BİR AKIL VERİRSEN SEVİNİRM CANIM..İÇİMİ DÖKMEK İSTİYORUM...AİLEM OLMAZ...ONLARA ANLATAMAM...ARKADAŞLARIM DESEM...HERKEZE GÜVENEMEM AYRINTILI ANLATMAK İÇİN.EN TARAFSIZ EN SAMİMİ OLAN YER BURASI..http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...lidesi-bebek-bakiminda-cakisanlar-buraya.html

canım günlük işlerimi yapıp okuyacağım söz
şuanda öyle bir baktım konular ne durumda diye..

çok güzel yargılıyorsunuz. siz kızınca ağızınızdan çıkanlar kelimeler düzgün mü oluyor. neyse herkezin düşüncesi beni ilgilendirmez. dert anlatayım demiştim sadece. imla dersi alıyorum. anlaşılan herkez çok gergin. kime patlasam düşüncesinde.

Sızı kırmak gıbı bır nıyetım yoktu, lutfen darılmayın.
Elbette sınırlendıgımızde, taskınlıklarımız oluyor, duzgun cumleler sarf edemıyoruz.
Fakat, buraya yazarken ınanın durum farklı.
Sıze fıkır vermek, sızı anlamak ısteyen kısıler, yazılanları net algılayamayınca, bır fayda saglayamıyor.
Ben, bu nedenle ımla kurallarına dıkkat etmemız gerektıgını vurgulamak ıstedım.

Konu ıle ılgılı sorunuza gelınce;
Esınız sıze destek oldugu surece, cok sıkıntı yapmamanızı onerırım.
Hersey mukemmel olmayacagına gore, olanı ıle yetınmelısınız, yanı esınızın sızı anlaması sıze yetmelı.
Kımseyı bellı bır yastan sonra degıstıremeyız, bızı sevmesı ıcın zorlayamayız.
Fakat, esımızın hatrına onlara gereklı saygıyı gosterebılırız.
Yalnız, sızın gostermıs oldugunuz saygının, saflık olarak algılanmaması ıcın kayınvalıdenızle bır defaya mahsus olmak uzere konusmanızı onerebılırım.
Bu konusma esnasında, sozlerınızı dıkkatle secın ve eger bu sekılde devam ederse, yapabıleceklerınızın sınyallerını verın.
Dılerım hersey yoluna gırer, huzurunuz eksıksız ve daım olur.

Sızı kırmak gıbı bır nıyetım yoktu, lutfen darılmayın.
Elbette sınırlendıgımızde, taskınlıklarımız oluyor, duzgun cumleler sarf edemıyoruz.
Fakat, buraya yazarken ınanın durum farklı.
Sıze fıkır vermek, sızı anlamak ısteyen kısıler, yazılanları net algılayamayınca, bır fayda saglayamıyor.
Ben, bu nedenle ımla kurallarına dıkkat etmemız gerektıgını vurgulamak ıstedım.

Konu ıle ılgılı sorunuza gelınce;
Esınız sıze destek oldugu surece, cok sıkıntı yapmamanızı onerırım.
Hersey mukemmel olmayacagına gore, olanı ıle yetınmelısınız, yanı esınızın sızı anlaması sıze yetmelı.
Kımseyı bellı bır yastan sonra degıstıremeyız, bızı sevmesı ıcın zorlayamayız.
Fakat, esımızın hatrına onlara gereklı saygıyı gosterebılırız.
Yalnız, sızın gostermıs oldugunuz saygının, saflık olarak algılanmaması ıcın kayınvalıdenızle bır defaya mahsus olmak uzere konusmanızı onerebılırım.
Bu konusma esnasında, sozlerınızı dıkkatle secın ve eger bu sekılde devam ederse, yapabıleceklerınızın sınyallerını verın.
Dılerım hersey yoluna gırer, huzurunuz eksıksız ve daım olur.

haklı olduğunuzu belirtmiştim. canım o anlar sıkkıntı. sorun olduktan hemen sonra paylaştım. sorunlu bir ailedeyim. eşim şimdilik yanımda ama tuna arkadaşımızın durumunda ben suçlu olacağım eminim. eşim susmamı herşeye tamam dememiz sonrada bildiğimizi okumamız taraftarı. ama ileride durum farklı olacak. tuna arkadaşımızın durumundaki gibi olacağımızı düşünüyorum. bebişimiz olursa onlarla daha içli dışlı olacağız. k.validem patavatsız ve alıngan. nasıl denge sağlıyacağım bilmiyorum.

tuna arkadaşım. bence önemli şey eşinizi kendi yanınıza çekmek. boşanmak, kaçmak çok kolay. o dönemlerde herkez bir sürtüşme halinde. yapan nasıl yapabiliyor formülünü verse çok iyi olacak.

çalışıyorum,8 aylık bebeğim var.kendi ailemle aynı şehirde ve çok yakın oturuyoruz ama doğumumda sorunlar yaşandı ve ailemle eşim görüşmüyorlar.bebeğime kayınvalidem bakıyor.başka şehirden geldi.şuan bizimle kalıyorlar karı koca.ocağın sonunda tatile giriyorum.iki hafta tatilim var.iple çekiyordum ama az önce tatilde gitmek istemediklerini öğrendim.bunaldım artık.eşim ve çocuğumla yalnız kalmak,kafamı dinlenmek,biraz olsun nefes almak istiyorum.çok düşüncesizler.kendi kafalarına göre hareket ediyorlar.eşimle aram bozulacak.düşünsenize evin içinde kayınvalide ve kayınpeder.hiçbir yere gitmiyorlar,sürekli dibimizdeler.yalnız bırakmıyorlar.biraz dışarı çıkacak olsalar o bile bir fırsattır diyorum o zaman bendeki mutluluğu göreceksiniz...anahtarsız gitmiyorlar.bir bakıyorum çat kapı açıp giriyorlar.bare bulunduğumuz odanın kapısını çalın.o da yok dalıyorlar resmen.çok saygısızlar.bizim özel hayatımız olma gibi bir hakkımız yok herhalde onlara göre.çocuğumuza bakıyor olmaları onlara her türlü hakkı tanıyor...çıldırmak üzereyim inanın:43:

çok can sıkıcı olaylar bunlar...geresiz huzursuzluk...şuam öyle sinirli bir haldeyim ki anlatamam...karşıma alıp konuşmak istiyorum...neyimiz varsa konuşalaım,anlaşalalım...kayınvalidem bir surat geliyor sabahları bana.akşam aynı suratla gidiyor...ha benim için no problem....kızıma iyi baksın yeter...ohhh daha ii böyle çok samimi olmayız...herşeyi söylemeye hakkı olmaz bana..ama bunlar tabiki ortadaki sorunu kaldırmaya bir çözüm değil...herşeyi kendilerinin iyi bildiklerini sanıyorlar...öğretmen olmalarından gelen bir durum sanırım...hep biz hep yapmalıyız herşeyi diyorlar...ama bende fikrimi söylemeliyim...ha yeri geldi ses tonumu ayarlayamadım belki...ama onlar artık son haddine gelmiş olaylar...taki ne zaman benim çok afedersinz iç çamaşırlarıma karıştı kirli sepedimdeki...o zamandan beri doluyum ona...bide kendi anneme anlatıyor yani...sana kim o hakkı verdi anlayamadım...şimdi gelde sinir olma...şimdi bendede bir jhırs oldu ona karşı...herşeyine ha ha dersem tamam..resmen kendi ev düzenini kırmaya çalıştı benim evimdede...12345 derken..canıma tak dedi benimde...etrafımda yakınımda olan herkez onun için aynı şeyi düşünüyor...kendi ailem bile diyor,çok karışıyor ama idare et kızım...kızına iyi bakıyor bak,becerikli kadın...bende biişey demiyorum zaten ama arda demeliyim ki oda anlamalı bazı şeyleri...kendi kocasının,oğlunun yaptığı şeyleri bile beğenmiyor...gidip arkasından tekrar yapıyor...bu hafta sonu kardeşlerine gidicez oturmaya...hep kendi ilgilensin istiyor kızımla...ama yok canım öyle şey....görücez.

kızım 7,5 aylıkken emmeyi bıkaktı zaten azalmıştıda sütüm...çok üzüldüm ama elimden bişey gelmedi..çok şükür gene bı kadar emdi..kayınvalidem diyorki şimdi bana...düşünmüş ki ; bana birileri dedi çocuğu sütten kes gece kalkıp emzirmek zor olur....benim için bu düşünmüş yani...çok sinirlendim...ben bir anneyim niye böyle bişey yapayım...yapacak olsam 4 ay işyerimde sür sağdım ben malkine ile...onu yapmazdım o zman...hergün eve süt götürdüm...sür getirici şeyler yedim içtim...hangi anne yapar çocuğunu emerken sütten kesmesini...yaaa kızlar...benim cahil kayınvalidem böyle dedi bana...cahillikten başka bişey değil çünkü bu bence...
herşeyi en iyi o biliyor ya...bir kaç gündür iştahsız kızım dişlerimiz çıkacak sanırım...dünde pek bişey yememiş gündüz...gelince yoğurt yediricim bende...yemelk istemiyor...ordan oraya gezinip yedirmeye çalışıyorum...kayınvalidem ben olsam şimdiye yedirmiştim diyor...kayınpederimde ç.ok biliyosun gek yedir o zaman diye cvp verdi...meyve rendelicem mesela...babaanne olsa 10 kere yedirmişti sana şi,mdi diyor...şimdi kızlar deyiverin bana...bu lafları niye böyle ediyor anlamöıyorum....ne demeliyim

Back
X