- Konu Sahibi yeldadogus
sizde baya dolmuşsunuz tuna arkadaşım
(
berabermi oturuyorsunuz kayınvalidenizle??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizde baya dolmuşsunuz tuna arkadaşım(
sizde baya dolmuşsunuz tuna arkadaşım(
VAKTİN OLURSA AZ YAZILARIM VAR BURDA..BURDAN YAZDIKLARIMI OKUR BANA BİR AKIL VERİRSEN SEVİNİRM CANIM..İÇİMİ DÖKMEK İSTİYORUM...AİLEM OLMAZ...ONLARA ANLATAMAM...ARKADAŞLARIM DESEM...HERKEZE GÜVENEMEM AYRINTILI ANLATMAK İÇİN.EN TARAFSIZ EN SAMİMİ OLAN YER BURASI..http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...lidesi-bebek-bakiminda-cakisanlar-buraya.html
çok güzel yargılıyorsunuz. siz kızınca ağızınızdan çıkanlar kelimeler düzgün mü oluyor. neyse herkezin düşüncesi beni ilgilendirmez. dert anlatayım demiştim sadece. imla dersi alıyorum. anlaşılan herkez çok gergin. kime patlasam düşüncesinde.
Sızı kırmak gıbı bır nıyetım yoktu, lutfen darılmayın.
Elbette sınırlendıgımızde, taskınlıklarımız oluyor, duzgun cumleler sarf edemıyoruz.
Fakat, buraya yazarken ınanın durum farklı.
Sıze fıkır vermek, sızı anlamak ısteyen kısıler, yazılanları net algılayamayınca, bır fayda saglayamıyor.
Ben, bu nedenle ımla kurallarına dıkkat etmemız gerektıgını vurgulamak ıstedım.
Konu ıle ılgılı sorunuza gelınce;
Esınız sıze destek oldugu surece, cok sıkıntı yapmamanızı onerırım.
Hersey mukemmel olmayacagına gore, olanı ıle yetınmelısınız, yanı esınızın sızı anlaması sıze yetmelı.
Kımseyı bellı bır yastan sonra degıstıremeyız, bızı sevmesı ıcın zorlayamayız.
Fakat, esımızın hatrına onlara gereklı saygıyı gosterebılırız.
Yalnız, sızın gostermıs oldugunuz saygının, saflık olarak algılanmaması ıcın kayınvalıdenızle bır defaya mahsus olmak uzere konusmanızı onerebılırım.
Bu konusma esnasında, sozlerınızı dıkkatle secın ve eger bu sekılde devam ederse, yapabıleceklerınızın sınyallerını verın.
Dılerım hersey yoluna gırer, huzurunuz eksıksız ve daım olur.