Merhaba arkadaşlar kumar yüzünden boşanıyorum

Annesininbitanesikizim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2023
37
40
3
27
Duruşma tarihini 8 kasima verdiler. Bu süreç içinde telefonuma bakarken geçen gün benim mail adresim üzerinden açılmış bu Instagram hesabı gördüm. Zeka seviyesi düşük herif benim mailimle bi Instagram açmış ve kadınlarla konuşmuş kanka gibi sözde ama işte bana karı bul opte geçsin falan diye flortlesmisler. Ve bunu dava açılmadan önce yapmış kafamda silmiştim çok mutluydun böyle bi itle ayrıldığım için Ama bu konuşmaları görünce kendimi çok jotu kandırılmış hissediyorum bu his ne zaman geçecek içimde inanılmaz bir öfke var

Bunuda ekleyin tazminatı yükseltin.

Sal ipini gitsin defolsun ardına bile bakma önceki konularına göz attım biraz elle tutulur hiçbir yanı yok. Annenle yavrunla guzel bır duzen kur gönlünce yasa. Kendiside kumar pavyon masalarında sosyal hesaplarında sürünsün dursun .

Sizin hesabınızdan siz görün diye yapmış nispet olsun diye.Mahkeme de hem kumar hem aldatma delil olur size.

Zaten boşanıyormuşsunuz ben olsam sevinirdim ne kadar doğru karar vermişim diye bu tarz durumlar bence süreci kolaylaştırir ne kadar falsosu varsa acabalar o kadar azalıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…