Merhaba arkadaşlar kürtaj sonrası hemen hamile kalınır mı

caglaselver

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
32
En iyi cevaplar
1
5
1
22
Kürtaj olalı 1 ay 23 gün oldu ve adet olmadım hala doktora gittim bir şey yok dedi sağlık ocağındaki doktorum kan istedi orda bu çıkmıştı. Daha sonra devlet hastanesine gittim orda da kan istediler benden ve ordan da bu çıktı ben şimdi hamile miyim değil miyim lütfen yardım edin
Screenshot_2025-05-03-07-03-11-453_tr.gov.saglik.enabiz~3.webp
Screenshot_2025-05-03-07-03-11-453_tr.gov.saglik.enabiz~5.webp

Kürtaj olalı 1 ay 23 gün oldu ve adet olmadım hala doktora gittim bir şey yok dedi sağlık ocağındaki doktorum kan istedi orda bu çıkmıştı. Daha sonra devlet hastanesine gittim orda da kan istediler benden ve ordan da bu çıktı ben şimdi hamile miyim değil miyim lütfen yardım edin Eki Görüntüle 3586937 Eki Görüntüle 3586936
Hamilesin canım kuzenimin eşimdede böyle oldu kürtajdan hemen sonra hamile kaldı hiç adet olmadan

Kalbi durmuştu ilkinde bunun da öyle olur diye korkuyorum
Hiç kötü düşünme her gebelik aynı olucak diye bişey yok inşaAllah bu gebeliğin çok güzel sağlıklı şekilde ilerler canım olumlu düşün 🩷☺️ korkuların olması da çok normal insan tedirgin oluyor ama sakin olmaya çalış negatif şeylerden uzak dur

Hiç kötü düşünme her gebelik aynı olucak diye bişey yok inşaAllah bu gebeliğin çok güzel sağlıklı şekilde ilerler canım olumlu düşün 🩷☺️ korkuların olması da çok normal insan tedirgin oluyor ama sakin olmaya çalış negatif şeylerden uzak dur
Teşekkür ederim bilgi verdigin için

Hayırlı olsun, değerinizi göre hamilesiniz💕 Bende düşük yaşadım doktorum 1 adet döngüsü sonrasi gebelik planlayabilirsiniz dedi. Stres yapmayın. Gittiginizde doktorunuza kullanmanız gereken takviyeleri sorun. Umarım sağlıcakla kucağınıza alirsiniz
Doktordan geldim şimdi ve hamile olduğumu söylediler

Merhabalar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bende 14 nisanda kürtaj oldum doktor bana 6 ay korun dedi size öyle bir şey demişlermiydi o kadar beklemek istemiyorum bende merak ettim
Neyden dolayı kürtaj oldunuz bilmiyorum belki kürtaj olma sebebinden kaynaklı olabilir bir de benim bir kaç yakınıma da aynısını demişler kürtajdan sonra iki ay geçtikten sonra hamile kalmış tekrar

Neyden dolayı kürtaj oldunuz bilmiyorum belki kürtaj olma sebebinden kaynaklı olabilir bir de benim bir kaç yakınıma da aynısını demişler kürtajdan sonra iki ay geçtikten sonra hamile kalmış tekrar
Benimki biraz değişik bebek sağ tarafa yerleşmişti dış gebelik sınırına ama dış gebelik değildi düşük başladı bebek orta tarafa aşağıya indi o yüzden kürtaj oldum bana 6 ay dedi o kadar beklemem büyük ihtimalle rahim toparlanmazsa bebek olmaz diyorlar zaten

Benimki biraz değişik bebek sağ tarafa yerleşmişti dış gebelik sınırına ama dış gebelik değildi düşük başladı bebek orta tarafa aşağıya indi o yüzden kürtaj oldum bana 6 ay dedi o kadar beklemem büyük ihtimalle rahim toparlanmazsa bebek olmaz diyorlar zaten
Bana doktorum öyle demedi iki adet döneminden sonra tekrar bebek yapabilirsin dedi

Back
X