- 29 Nisan 2025
- 171
- En iyi cevaplar
- 1
- 13
- 13
- 22
- Konu Sahibi caglaselver
-
Daha çok yeni oyüzden ya değerin biraz daha yükselince görünür
Kalbi durmuştu ilkinde bunun da öyle olur diye korkuyorumYok ya neden sorun olsun ki çoğu kişi hemen hamile kalıyor seninkinde öyle olmuş
Hamilesin canım kuzenimin eşimdede böyle oldu kürtajdan hemen sonra hamile kaldı hiç adet olmadanKürtaj olalı 1 ay 23 gün oldu ve adet olmadım hala doktora gittim bir şey yok dedi sağlık ocağındaki doktorum kan istedi orda bu çıkmıştı. Daha sonra devlet hastanesine gittim orda da kan istediler benden ve ordan da bu çıktı ben şimdi hamile miyim değil miyim lütfen yardım edin Eki Görüntüle 3586937 Eki Görüntüle 3586936
Peki ama bir sıkıntı olur mu bir de ultrasonla baktı göremedi ben daha küçük olduğu için göremedi diye düşündümHamilesin canım kuzenimin eşimdede böyle oldu kürtajdan hemen sonra hamile kaldı hiç adet olmadan
Daha çok yeni oyüzden ya değerin biraz daha yükselince görünürPeki ama bir sıkıntı olur mu bir de ultrasonla baktı göremedi ben daha küçük olduğu için göremedi diye düşündüm
Yok ya neden sorun olsun ki çoğu kişi hemen hamile kalıyor seninkinde öyle olmuşPeki ama bir sıkıntı olur mu bir de ultrasonla baktı göremedi ben daha küçük olduğu için göremedi diye düşündüm
Teşekür ederim içim rahatladıDaha çok yeni oyüzden ya değerin biraz daha yükselince görünür
Daha çok yeni oyüzden ya değerin biraz daha yükselince görünür
Kalbi durmuştu ilkinde bunun da öyle olur diye korkuyorumYok ya neden sorun olsun ki çoğu kişi hemen hamile kalıyor seninkinde öyle olmuş
Hiç kötü düşünme her gebelik aynı olucak diye bişey yok inşaAllah bu gebeliğin çok güzel sağlıklı şekilde ilerler canım olumlu düşünKalbi durmuştu ilkinde bunun da öyle olur diye korkuyorum
Teşekkür ederim bilgi verdigin içinHiç kötü düşünme her gebelik aynı olucak diye bişey yok inşaAllah bu gebeliğin çok güzel sağlıklı şekilde ilerler canım olumlu düşünkorkuların olması da çok normal insan tedirgin oluyor ama sakin olmaya çalış negatif şeylerden uzak dur
Hayırlı olsun, değerinizi göre hamilesinizTeşekkür ederim bilgi verdigin için
Doktordan geldim şimdi ve hamile olduğumu söyledilerHayırlı olsun, değerinizi göre hamilesinizBende düşük yaşadım doktorum 1 adet döngüsü sonrasi gebelik planlayabilirsiniz dedi. Stres yapmayın. Gittiginizde doktorunuza kullanmanız gereken takviyeleri sorun. Umarım sağlıcakla kucağınıza alirsiniz
Merhabalar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bende 14 nisanda kürtaj oldum doktor bana 6 ay korun dedi size öyle bir şey demişlermiydi o kadar beklemek istemiyorum bende merak ettimDoktordan geldim şimdi ve hamile olduğumu söylediler
Hayırlı olsun tekrar çok sevindim sizin adinizaDoktordan geldim şimdi ve hamile olduğumu söylediler
Bana sadece eğer istiyorsan üç ay korun yeter demişlerdiMerhabalar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bende 14 nisanda kürtaj oldum doktor bana 6 ay korun dedi size öyle bir şey demişlermiydi o kadar beklemek istemiyorum bende merak ettim
Neyden dolayı kürtaj oldunuz bilmiyorum belki kürtaj olma sebebinden kaynaklı olabilir bir de benim bir kaç yakınıma da aynısını demişler kürtajdan sonra iki ay geçtikten sonra hamile kalmış tekrarMerhabalar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bende 14 nisanda kürtaj oldum doktor bana 6 ay korun dedi size öyle bir şey demişlermiydi o kadar beklemek istemiyorum bende merak ettim
Benimki biraz değişik bebek sağ tarafa yerleşmişti dış gebelik sınırına ama dış gebelik değildi düşük başladı bebek orta tarafa aşağıya indi o yüzden kürtaj oldum bana 6 ay dedi o kadar beklemem büyük ihtimalle rahim toparlanmazsa bebek olmaz diyorlar zatenNeyden dolayı kürtaj oldunuz bilmiyorum belki kürtaj olma sebebinden kaynaklı olabilir bir de benim bir kaç yakınıma da aynısını demişler kürtajdan sonra iki ay geçtikten sonra hamile kalmış tekrar
Bana doktorum öyle demedi iki adet döneminden sonra tekrar bebek yapabilirsin dediBenimki biraz değişik bebek sağ tarafa yerleşmişti dış gebelik sınırına ama dış gebelik değildi düşük başladı bebek orta tarafa aşağıya indi o yüzden kürtaj oldum bana 6 ay dedi o kadar beklemem büyük ihtimalle rahim toparlanmazsa bebek olmaz diyorlar zaten
Maalesef erken hamile kaldığım için bebeğim tutunamadı banaHamilesin canım kuzenimin eşimdede böyle oldu kürtajdan hemen sonra hamile kaldı hiç adet olmadan
Çok geçmiş olsun rabbim en güzel zamanda tekrar nasip etsin inşallah , doktor mu söyledi erken olduğunuMaalesef erken hamile kaldığım için bebeğim tutunamadı bana
Evet kürtaj sonrası tam iyileşmeden hamile kaldığım için tutunamamışÇok geçmiş olsun rabbim en güzel zamanda tekrar nasip etsin inşallah , doktor mu söyledi erken olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?