3. Transferim olucak 5 aralıkta Allahın izniyle 2 embriyo 5. Gün embriyosu olucak.
Bir önceki tarferimde düşük yaşadım 3.5 haftalıktı
Bu tedavi sürecinde yumurta akı gibi alımtım oluyor normalde hiç olmaz bende düşün sonrası yumurtlama döneminde gördüm ve şuanda da görüyorum sizce bu iyi bir şey mi
Normalde görmem çünkü o yüzden soruyorum
3. Transferim olucak 5 aralıkta Allahın izniyle 2 embriyo 5. Gün embriyosu olucak.
Bir önceki tarferimde düşük yaşadım 3.5 haftalıktı
Bu tedavi sürecinde yumurta akı gibi alımtım oluyor normalde hiç olmaz bende düşün sonrası yumurtlama döneminde gördüm ve şuanda da görüyorum sizce bu iyi bir şey mi
Normalde görmem çünkü o yüzden soruyorum
Transfer olmadan 2 gün önce benimde yumurtlama akıntım olmuştu yumurtam çatlamıştı doktorum daha iyi yumurta olmasını istemeyiz zaten demişti o an ki tedavi için
Kullandığımız ilaçlar, esterofem, yapıyor. Doktorum bana sormuştu akıntı durumunu, sanırım normal ve beklenen bir şey. Kalın ve şeffaf bir akıntı, dediğin gibi bana da oldu reglin 14. 15. günlerinde fark ettim, ve yumurtlama yoktu. Kontrol edildi.
Transfer olmadan 2 gün önce benimde yumurtlama akıntım olmuştu yumurtam çatlamıştı doktorum daha iyi yumurta olmasını istemeyiz zaten demişti o an ki tedavi için